Wpis z mikrobloga

Tak poważnie to kto jest winny? Boniek.
Oddał drużynę przyzwoitemu trenerowi na 5 miesięcy przed imprezą.
Szkoda, że nie 2 tygodnie przed.
Trzymał bezużytecznego faceta na stanowisku trenera co najmniej o rok za długo.
Do dymisji.
#mecz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fujiyama: wina jest ewidentna Sousy.
Powinien zdjac Krychowiaka po zoltej, zwlaszcza ze dzis gral powolnie. Niepotrzebne bylo to ryzyko, zwlaszcza gdy w szatni siedza mlodzi, szybcy i glodni pokazania sie.
Tymczasem Sousa kusil los, no i ma za swoje.
  • Odpowiedz
@Kwiatooo: miałby więcej czasu na zrozumienie, że Szczęsny i Krychowiak są grabarzami,
a nie piłkarzami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnie 25 minut bez Krychowiaka wyglądało lepiej niż z nim.
Zobaczymy za rok jeśli Sousa to wytrzyma.
  • Odpowiedz
@fujiyama: Ja uważam że brakuje temu trenerowi pomysłu. Wiadomo że miał mało czasu lecz to nie usprawiedliwia. Skład do mecz jest inny i sami zawodnicy byli w szoku że pewnie tak grają. Krychowiak grał mega słabo strasznie zwalniał grę chociaż reszta też nie lepiej. Po euro Sousy nie będzie bo ma w kontrakcie zapis że jeśli nie spełni oczekiwań to jest zwolniony.
  • Odpowiedz
@Kwiatooo: Pomysły to może on i jakieś ma, ale wykonawcy nie potrafią na boisku podawać do siebie piłki.
Dopóki Polacy nie opanują sztuki przeprowadzanie piłki do pola karnego przeciwnika to zawsze będzie to tak wyglądać. Nawet z dwoma Lewandowskimi nie wygramy.
Szkoda mi tego Sousy. Taka plama w kartotece.
  • Odpowiedz
@fujiyama: Jeśli ma pomysły to jego praca polega na tym by ten pomysł zaszczepił w zespół by go mogli wykonywać a widzisz że jest inaczej. Wiem że może ciężko jest negatywnie oceniać Souse bo to mimo wszystko trener z innego regionu który poznał też ciekawych zawodników czy ligi. Trzeba jednak powiedzieć prawdę że gramy tragicznie i to było od samego początku gdy zaczął nas prowadzić.
  • Odpowiedz