Aktywne Wpisy
Ranger +446
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Aokx +59
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow
Ja wiem, że Poligon, że praca, że pogoda, ale... Jarocin?! Obstawiam, że w Lublin i Białystok drą z nas ostrego łacha ( ಠ_ಠ)
Biorąc pod uwagę kwadraty @niebieska_cegla na wschodzie, Poligon na północy, w miarę zjechany północny zachód zostaje południe: Rogaliński Park Narodowy, Czempiń aż po Opalenicę. Proszę o uwzględnienie powyższych zaleceń w trakcie planowania weekendowych wypadów lub alternatywnie zaproszenie kolegi/koleżanki z dorobkiem kwadraciarskim z takiego dajmy na to Grodziska Wlkp. ᶘᵒᴥᵒᶅ
Mogłem w sumie o tym napisać wcześniej, aletydzień temu, po wywrotce, mój łokieć zdecydował sobie zrobić przerwę... od kości przedramienia (╯°□°)╯︵ ┻━┻ więc ja muszę jednak spauzować na 2-3, jak nie 4 miesiące, i dodatkowo ogarnąć nowe koła ¯\_(ツ)_/¯
Południe niby też mam w planach, ale to zapewne dość nietypowe kwadraty są do zrobienia xd
@niebieska_cegla: zdrowia! Szybko zleci ;)
@niebieska_cegla zdrówka tam, wracaj szybko ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MoroMoro wiedzialem. O Wrocławiu nawet nie wspominam.
Tragedia (╥﹏╥)
@inyourface: My troche też :D. Ale my mieliśmy tylko 1 skoordynowaną akcje powiększania naszego kwadratu :P.
Mam planach powoli powiększać wielkopolski kwadrat. Jak czas pozwoli to pojadę do Krobi.
Jedziemy dalej.