Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +109
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +155
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
~Dr Mentzele
Dzieło autorstwa Grzegorza Zielińskiego.
#neuropa #bekazprawakow
@waro: Ale przecież Papież Franciszek sam powiedział że to komuniści myślą jak prawdziwi chrześcijanie i prawica ma poprostu z tym ogromny problem.
Ciekawe czy gdyby PiS przepchnął ustawę, że głoszenie lewicowych poglądów staje się nielegalne, to ten też nie chciałby jej znieść, bo nie chce ułatwiać lewakom roboty. Taka to wolność słowa.
Jest też
By być ścisłym, to powiedział, że PRAWDOPODOBNIE wolałby system amerykański niż polski, ale nie przemyślał do końca sprawy.
Tak się składa, że w swoich bekowych ustawach mógł wprowadzić system amerykański, ale tego nie zrobił. Zniósł przepis zakazujący nawoływania do ludobójstwa, nie zniósł zakazu obrażania bozi. Więc
Za każdym razem. Pamiętam, jak już Korwin stosował tę retorykę, że wszyscy się go boją i dlatego go wyśmiewają.
Ale robią tam za maskotki, a Mentzena otacza parareligijny kult, więc warto przebijać balonik.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Michał Białek dodał mnie na białą listę, bo przeraził go bezmiar prawackiej głupoty i ktoś musi z tym walczyć. Czytaj, nie opieraj się, mądrzej.
@koroluk: tu