Wpis z mikrobloga

@zielony_or: Było pasmo o 15-16 z tymi "łagodniejszymi" Kartonami (m.in Piesek Leszek, Pindol, Człowiek Biegunka, niektóre odcinki Generała Italii + produkcje nie od Walaszka, wszystkie suche jak pięty Cejrowskiego), pasmo o 20-21 (Kapitan B---a, Miś Pushupek, Koleś Git, chyba właśnie Pod Gradobiciem Pytań) oraz pasmo od 23 (tu odcinki m.in Pieska Leszka +18).
Jako że moja mama zawsze okupowała telewizor o 20.00 ze swoimi telenowelami, mogłem oglądać zasadniczo tylko to
  • Odpowiedz
@Ultimator to prawda, ale to też dlatego że b---a właśnie był najlepiej zrobiony. Pierwszy Italia to był przecież paint, a piesek Leszek był śmieszny ale to było za krótkie, zbyt słaba fabuła. Ludzie nie pamiętają innych dlatego też że na te inne nie było takiej mody. Kapitan b---a był w pewnym gronie zjawiskirm społecznym.

Filmy walaszka też mało kto zna, ludzie kojarzą że były wściekłe pięści czy bułgarski pocisk, ale jak
  • Odpowiedz
@JustAnAir: Hahah ja tez ale ogólnie przygoda z Waleszkiem zaczęła się od Pod gradobiciem pytań na 4fun.tv

Oesuu. Gimby nie znajo. A wstyd mówić sam zapomniałem o tym. Ale to było super. I jeszcze Generał Italia. Piękne czasy. Nie zapomnę ich nigdy
  • Odpowiedz