Aktywne Wpisy
Adolf_Cartman +12
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
gooway +94
#neuropa #bekazprawakow
Wybierz jeden parametr z tysiąca, pomiń inne, ogłoś epickie zwycięstwo polskiej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@koroluk: O ile jedli. Chłopski rozum jedynie odrobinę lepszy niż tych idiotów głoszących, że wszyscy nasi przodkowie, jak jeden mąż, codziennie wcinali mięso, a nie bób i zboże.
@prawa_reka_sorosa: Czyli JKM jeszcze tylko rok z kawałkiem będzie nas bawił. ¯\_(ツ)_/¯
Pal licho jedzenie, bo od tego się (zazwyczaj) od razu nie umiera, ale później ludzie przenoszą to na leki i mamy wysyp szurów
No gosc ma 80+ lat, nie wiem czego sie spodziewaliscie xD
I tak dosc dlugo zachowywal elementy rigczu.
śmieszy mnie jak często polacy masturbują się do "hurr durr bo kiedyś to chłop pół świni zjadł i jeszcze hehe litra wudy zmieścił". po prostu wyobrażenie większości januszy i grażyn czy też młodszych sebków i karyn jest mylne i chyba
Jako biotechnologa najbardziej smuci mnie fakt mody na eko przy jednoczesnym demonizowaniu gmo :/
@koroluk: To chyba ogólnie problem obecnego kierunku „eko”, czy się mylę? Optymalizujemy CO2, ślady węglowe, handlujemy limitami i jakoś nikt nie mówi o wielu innych czynnikach, w tym o metanie, innych czynników nie ma w dyskusji publicznej. Więc wytykanie tego Korwinowi jest słabe, można się czepiać chłopskiego rozumu i samego wywodu, ale akurat ten argument to standard
Takze już mnie Korwin