Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć co tam się #!$%@?ło dzisiaj? oberzałem to ale widocznie za głupi jestem żeby zrozumieć. Podjeżdżaja jakieś małolaty, robia zdjęcia ze strusiem, konon ich wygania, za chwile stoi jakiś samochód pod bramka który wyglada jak by się zepsuł, wezwana jest straż pożarna, policja, na koniec jeszce ten Chodor tam się przypałętał. Za #!$%@? nie ogarniam o co w tym chodzi.
#kononowicz
  • 15
@mojenowekonto: obok aura, na ziemi stala gasnica, wiec moze cos sie dymilo lub iskrzylo z instalacji elektr? Oczywiscie, nie zapominajmy ze mowimy tu o M Chodorze, autorze wielu falszywych alarmow bombowych i pozarowych (oraz kilku prawdziwych, gdy np podpalil mieszkanie) Dla niego wezwac bez powodu sluzby ratunkowe to pestka. A kosztow tez sie nie boi, gdyz od kilku tygodni jest calkowicie ubezwlasnowolniony.
@majster0f0ri0n: na uzasadnieniu, powodem jest choroba psychiczna. A szalencem jest i to podrecznikowym przykladem psychola. Liczne falszywe alarmy bombowe i pozarowe, paralize miasta, gdy grozil skokiem z dachu, grozby samobojcze, w tym jedna calkiem niedawno, zakonczona wylamywaniem drzwi przez policje. Podpalil tez mieszkanie znajomego ktorego mial pilnowac pod jego nieobecnosc i probowal wysadzic gazem falszywe
@majster0f0ri0n: Jesli kiedykolwiek spotkasz kogos z Lap, od razu pytaj o Chodora. Gwarantuje ci, ze uslyszysz ciekawe historie. Kazdy go tam zna, to prawdopodobnie najslynniejszy mieszkaniec miasta. A w donoszeniu i pozywaniu wszystkich wokolo do sadu (w tym wlasnej matki) nie ma chyba sobie rownych w calej Polsce. Konon to przy nim nedzny amator. PS Wysadzic gazem probowal kolejne mieszkanie. Cos mi telefon pomieszal w poprzednim wpisie