Wpis z mikrobloga

O kurde, po dzisiejszym wyskoku Terleckiego postanowiłem zapoznać się z twórczością pana marszałka i jestem w szoku, ten człowiek to od lat powinien już być odsunięty od wpływu na cokolwiek.

A co, są normalni?

-o osobach LGBT.

Bezczelność prezes SN nie ma granic. Ale jej lament jest świadectwem bezradności: rozpanoszona kasta traci wpływy i dochody.

-o Małgorzacie Gersdorf.

Musimy zdyscyplinować nadzwyczajną kastę. To bardzo łagodny projekt.

-o projekcie ustawy o ustroju sądów powszechnych z 2019 roku.

Ja z pewną przykrością stwierdzam, że na sali wśród posłów Lewicy i PO są posłowie, którzy mają maseczki ze znakami do złudzenia przypominającymi symbole Hitlerjugend i SS. Ale rozumiem, że opozycja totalna nawiązuje do totalitarnych wzorów i z przykrością to przyjmujemy.

-o posłach protestujących przeciwko zaostrzeniu przez kontrolowany przez PiS Trybunał Konstytucyjny przepisów dotyczących aborcji.

Po 1945 najlepsi szli do lasu lub zostawali w konspiracji. Dzisiejsze szmaciarstwo kwestionuje ich odwagę, bo chce wykoślawić naszą historię. Ale wolni będziemy tylko wtedy, gdy zachowamy wierną pamięć.

Widać Fieldorf Nil nie był najlepszy bo ani w konspiracji nie siedział ani do lasu nie poszedł.

To jakiś świr.

- o synu Jarosława Gowina

#bekazpisu #polska
KosmicznypiesKazak - O kurde, po dzisiejszym wyskoku Terleckiego postanowiłem zapozna...

źródło: comment_1622831097OOfKdgNRTnvMgRwwl3diHI.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach