Aktywne Wpisy

krucjan +384
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +222
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz

Już @Gaku745 zaorana i co? Czarnolista. Jedyny argument dzieci zwących się antykapitalistami. A chciałem jeszcze dopowiedzieć:
Żeby tak Cię trochę bardziej naprowadzić.
To co uważacie za anarchosyndykalizm można porównać do minarchizmu - oba zakładają istnienie państwa minimum, który będzie dany stan utrzymywał. Ale nikt kto postuluje minarchizm nie twierdzi, że ma coś wspólnego z anarchizmem. Anarchizm jest dopiero krok dalej - minarchizm -> anarchokapitalizm.
Po zczarnolistowaniu oczywiście wypisuje swoje wysrywy do mnie w swoim temacie, ja nie mogę odpowiedzieć - nie pojawia się moja odpowiedzieć i typiara "wygrywa" dyskusję. Tak to z wami lewakami właśnie jest.
Tagi tożsame:
#antykapitalizm #anarchizm
https://encyklopedia.pwn.pl/haslo/anarchizm;3869141.html
O anarchizmie możesz przeczytać choćby w encyklopedii PWN. Będziesz się kłócił z encyklopedią?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nurty_anarchizmu
Miłej lektury, może zburzy ci trochę dysonans poznawczy. A twoich wpisów nie będę kasował bo po co? Naodpowiadałem ci w nich. Chociaż to takie śmieci że jedyne na czym się opierasz, to artykul w dzienniku.pl.
Anarchista to osoba która dąży do minimalizacji szkodliwych hierarchii w społeczeństwie i tego nie zmienisz, wyraźnie nie czytałeś nic na temat anarchizmu tylko produkujesz swoje własne pierdy i one tobie szkodzą, podesłałem tobie multum źródeł które tobie przeczą a ty dalej w to brniesz,
Teraz jeszcze sobie przeczytaj to co wrzuciłaś. Bo to dokładnie potwierdza moje słowa. Wymienieni przez Ciebie nie mieli nic wspólnego z lewicą. Baaa, stanęli w opozycji. Oraz tak jak napisałem, anarchizm zaczął być wiązany z lewicą w XX wieku. Wszystko tam masz xD.
xD nie mogę. Cytując Ciebie:
@DanteTooMayCry: W jaki sposób i jaką lewicą?
@DanteTooMayCry: Anarchism is a political philosophy and movement that is sceptical of authority and rejects all involuntary, coercive forms of hierarchy - wikipedia. A akap nigdy nie będzie formą anarchizmu. Wymyśliliście go sobie w połowie XX wieku, do tamtej pory anarchizm zawsze
źródło: comment_1622801167igFBhFAze8lJVhNnca41BR.jpg
PobierzTy chociaż trochę kojarzysz co piszesz? Czy tylko to co na bieżąco piszesz? Przeczytaj swoje wypowiedzi w oryginalnym temacie. I jak chcesz mi odpisywać dalej to mnie wyrzuć z czarnej, chętnie to wszystko co tu napisałem wrzucę tam, bo to dla Ciebie zbyt wygodne, że niedogodną rozmowę wyrzuciłaś i teraz sobie tu piszesz pierdu pierdu.
@DanteTooMayCry: W twoich wypowiedziach nie ma nic na ten temat.
Bosh.... xD
Z resztą, szkoda mi już czasu na akapka który myśli że jego wizja świata jest prawdziwa, mimo że istnieje tylko w artykułach z dziennik.pl, a ja tobie podaje obiektywne źródła takie jak encyklopedia PWN, wikipedia, podaję też literaturę anarchistyczną a tobie dalej nic nie klika, koniec rozmowy z mojej strony bo nie jesteś tego warty.
O właśnie... a potem sama nie ogarniając co piszesz zadajesz mi pytanie:
Komedia po prostu. Idź się ogarnij, odblokuj mnie tam i możemy rozmawiać, tutaj już nie zamierzam.
Za cienka w uszach jestes