Aktywne Wpisy
abc3 +156
CzlowiekMagnetowid +363
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
- Śmierć bliskiej osoby
- Narodziny dziecka
- Życiowe tragedie
- Ekstremalny ból
- Wojna
Powody by mężczyzna płakał dziś:
- Firma robiąca gry na kąkuter wstawia tęcze w logo
#bekazprawakow #neuropa #homoseksualizm #gry #cdprojektred
Niemniej jednak dalej bawi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
xD
@yeron: Analiza literacka, tego po prawakach nie oczekuj, dla nich nawet Matrix jakimś cudem jest prawicowy xD
-niech ich główny bohater cierpi z powodu inności, uprzedzeń i błędnych stereotypów
-na każdym kroku umieszczaj wtręty antyrasistowskie
-z krasnoludów zrób Żydów
-i używaj do krytyki antysemityzmu
-krytykuj
@Kozajsza: bo utopi cię we łzach
Też kiedyś myślałem, że #4konserwy trollują swoim contentem, ale do jasnej cholery, nie można być tak wytrwałym.
mi to wygląda na trolla, a może się nie znam
Plus post "dodany przed chwilą"
Daję stówkę, że Ty to napisałeś.
Tu mamy pierwszy dowód, że autor nie czytał książek, ani nie grał w gry.
Wiele razy Geralt, gdy nie miał podstaw do zabicia rozumnego potwora, to go nie ukatrupił, a nawet pomagał.
Geralt zawsze stawał po stronie pokrzywdzonych, uciśnionych i słabszych przeciwko bandytom itd.
Możecie sobie dobrac kto jest kto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://natemat.pl/311909,cd-projekt-red-skrytykowany-za-tecze-w-logo-polscy-gracze-sa-toksyczni
https://www.facebook.com/CDPROJEKTRED/photos/a.283105598472314/3036962253086621/
Trochę śmieszno, że wśród bóldupiących ludzi z polskimi nazwiskami przeplatają się arabskie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora