Aktywne Wpisy
ataeB +51
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +390
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Nie daje mi spokoju pewna sprawa - jeden kolo się na mnie obraził i mnie zablokował więc oczywiste jest, że nie widzę jego konta. Mam na szczęście drugie aby jakby co podejrzeć i tu SZOK: dalej go nie widzę a on nie ma pojęcia o tym drugim koncie!
Zatem jak on to zrobił?! Zablokował wszystkich nieznajomych? Bo jakby zrobił posty i komentarze widoczne tylko dla swoich znajomych to widziałbym te posty że chociaż są, było tak z paroma osobami. Zatem ktoś lepiej w facebooki i wie jak to zablokować?
A może jednak ktoś mnie wydał(Manipulując pewnym środowiskiem) i spróbować założyć3 konto i z niego się wbić?