nie grałem w życiu w yakuzę, warto brać od razu całą kolekcję remasterów xD? czy zacząć jakoś od danej części? jest tam jakaś chronologia czy wyskakuję na skośnookich wrogów i ich #!$%@?? #ps4 #yakuza
@zGdyniMlodyG: Zacznij od 0, jeżeli Ci nie podejdzie to szkoda czasu na pozostałe części, bo w pozostałych odsłonach gameplay wygląda z grubsza tak samo. No i zawsze odwiedzamy Kamurocho ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pusty_Pugilares: @krajh: @Desolator: Czyli grać w takiej kolejności najlepiej? (nigdy nie grałem): Yakuza 0 Yakuza 1 (lub remake – Yakuza: Kiwami) Yakuza 2 (lub remake – Yakuza: Kiwami 2) Yakuza 3 Yakuza 4 Yakuza 5 Yakuza 6: The Song of Life.
@zGdyniMlodyG: i obowiązkowo siódemeczka (możesz nawet w nią zagrać po drodze jak się zmęczysz trochę Kiryu) - koło 0, 5 i Kiwami 2 najlepsza gra z serii (ale ostrzegam, traktuje sie dużo mniej poważnie a główny bohater to typ pajaca, któremu zdarzają się poważne momenty a nie Kiryu, u którego jest na odwrót ale i tak jest zajebisty i godny następca)
#ps4 #yakuza
Czyli grać w takiej kolejności najlepiej? (nigdy nie grałem):
Yakuza 0
Yakuza 1 (lub remake – Yakuza: Kiwami)
Yakuza 2 (lub remake – Yakuza: Kiwami 2)
Yakuza 3
Yakuza 4
Yakuza 5
Yakuza 6: The Song of Life.
@zGdyniMlodyG: i obowiązkowo siódemeczka (możesz nawet w nią zagrać po drodze jak się zmęczysz trochę Kiryu) - koło 0, 5 i Kiwami 2 najlepsza gra z serii (ale ostrzegam, traktuje sie dużo mniej poważnie a główny bohater to typ pajaca, któremu zdarzają się poważne momenty a nie Kiryu, u którego jest na odwrót ale i tak jest zajebisty i godny następca)