Wpis z mikrobloga

@AmigaOS: to norma. Takie kółko onanistów, 5-6 upośledzonych robi dobra robote w zwiekszaniu hejtu na menelu. Juz pisalem wiele razy ze te ameby nie kumaja ze ich “robota” przynosi odwrotny efekt. Ich kazdy wysryw na wykopie to jak mój banner UNSUB. pamietajmy ze bobolak jest duzo mniej inteligentny niz ich idol a jak wiemy ten “idol” to karykatura intelektualna czowieka w kazdym znaczeniu. I pamietajmy ze kazdy dzien jest dniem…
raff777 - @AmigaOS: to norma. Takie kółko onanistów, 5-6 upośledzonych robi dobra rob...

źródło: comment_1622543120VADMkrKJyPOorLgr4aL0as.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@raff777 myślę że nie masz racji. Menel zdaje sobie sprawę że jego kanał zainteresowania nie budzi i nie liczy na pochwały a na hejt, jego kanał opiera sie ja hejcie i na tym im zależy, bo jutube nie obchodzi czy ktoś cię hejtuje czy chwali, wyświetlenia to wyświetlenia...
  • Odpowiedz
@raff777 ale on będzie kłamał i oszukiwał jeszcze bardziej bo to go utrzymuje i donejty, ale nie te z dużymi kwotami bo to fake a te małe z hejtem nie bez powodu powyszyl min do 5zl, nie ważne czy jedziesz jego czy matkę czy okraglom on ma z tego pieniądze
  • Odpowiedz