Mam 0,91 w wydychanym a jest 6:32, na 7 mam być u klientów a do pokonania 30 kilometrów. Nie ma wyjścia. Muszę odmówić spotkania. Także wtorkowy dzień pracy zakończyłem o 6:33. Szef jak sie dowie to będzie zły.
@Zarzutkkake: cukry proste, podczas picia, przed snem i w ewentualnych przerwach w spaniu. Dużo cukrów prostych i alko znika kilkakrotniej szybciej niż bez tego.
pół godziny / godzinę po śniadaniu to wspomniane śniadanie jeszcze przebywa w żołądku, także wytłumaczyć to można jedynie zbiegiem okoliczności lub błędem pomiaru
@ScapularNotch: Nie wiem, skąd bierzesz wnioski, może od lekarzy/badaczy z d--y [była taka flądra - idiotka, nie pamiętam nazwiska, wypowiadała się dla ministerstwa zdrowia, że alko to wieki i nie zależą od cech osobniczych] ale wnioski praktyczne są dość jednoznaczne. Oczywiste jest dla każdego człowieka, że reakcja
do promila mozna normalnie jezdzic i nic sie zlego nie dzieje jak sie jest ostroznym
@kinesin1000: To akurat cecha osobnicza, ale zgoda - ja na rowerze wracając z knajpy prawie czasem usypiałem, albo zerkałem na łańcuch, czy się dobrze kręci. Skuteczność dostawy do domu 100% na co najmniej kilkadziesiąt przypadków więcej niż3 piwa w ostatnie 4-5 godzin.
Nie popieram picia przed robotą (w robocie tym bardziej) ale plusik za odpowiedzialne zachowanie. Nie ma co sobie robić problemów, nawet po 1 piwie można mieć p--------e ( ͡°ʖ̯͡°)
Także wtorkowy dzień pracy zakończyłem o 6:33.
Szef jak sie dowie to będzie zły.
#pracbaza
@Zarzutkkake: 12 minut strachu i jesteś w pracy
@ScapularNotch:
Nie wiem, skąd bierzesz wnioski, może od lekarzy/badaczy z d--y [była taka flądra - idiotka, nie pamiętam nazwiska, wypowiadała się dla ministerstwa zdrowia, że alko to wieki i nie zależą od cech osobniczych] ale wnioski praktyczne są dość jednoznaczne.
Oczywiste jest dla każdego człowieka, że reakcja
@kinesin1000:
To akurat cecha osobnicza, ale zgoda - ja na rowerze wracając z knajpy prawie czasem usypiałem, albo zerkałem na łańcuch, czy się dobrze kręci. Skuteczność dostawy do domu 100% na co najmniej kilkadziesiąt przypadków więcej niż3 piwa w ostatnie 4-5 godzin.
@kaziu12
@arcss
Na pytania retoryczne tez odpowiadacie?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora