Aktywne Wpisy

Karynka rozpacza za potężnym Franciszkiem deweloperskim który ostatecznie okazało się fejkiem w stylu #klaudiusz XD A w komciach inne płaczące laski które też tak zostały oszukane łudząc się, że naprawdę w końcu jakiś Chad się nimi zainteresował ¯_(ツ)_/¯
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad
Kolejnych części nie chce mi się uploadować bo nie ma tam nic ciekawego oprócz jej ciągłego lamentu, że była tak blisko tego doskonałego Chada ktory jej się po prostu należał i spuszczaniem się nad

Ej, chłopy, a wy wiecie jak n0rmiki to robią, że zawierają związki z babami?
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce
Bo na dobrą sprawę, to ja w wieku 33 lat nie mam pojęcia o tym, jak n0rmany od takiej luźnej znajomości i small talku przechodzą do takiej fazy, że są w związku z jakimś loszyskiem.
Jako spierdon nigdzie nie wychodzę, nie mam znajomych i nie byłem nigdy świadkiem rozwoju n0rmickiej znajomości o charakterze międzypłciowym
#przegryw #przegrywpo30tce

Jakiś czas temu okradziony mnie z moich słuchawek (oraz telefonu swoją droga) których korzystam 24/7. Były drogie bo ok 6 stow kosztowały używki. Na moja kieszeń dużo, ale uznalem ze w tej kwestii warto tyle zapłacić. Dosyć mocno przeżywałem te kradzież bo bez tych słuchawek dostaje dosłownie #!$%@? (mam obsesje na tym punkcie). Reaguje niczym cpun na detoksie. Przełożyłem ratę studiów żeby sobie kupić je ponownie.
Zostałem ponownym szczęśliwym posiadaczem owych słuchawek. Minęły dwa miesiąca. Pare dni temu przez przypadek wpadły mi do kibla wzięły i umarły.
Ja #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
3 lata korzystałem normalnie i nagle w przeciągu 2 miesięcy straciłem słuchawki dwa razy. Przecież na gownie za 30zl nie da się słuchać muzyki
#zalesie
Nie do końca #audioboners #audiofile ale taguje bo może oni jedyni zrozumieją mój ból
Podobnie mam z glosnikami, odkąd mam dobre głośniki to nie umiem puścić muzyki na jakimś badziewnym sprzęcie, bo uszy krwawią!
Punkt 1: zawsze mniej awaryjne słuchawki. Nawet za 150zł można kupić nowe słuchawki (jak choćby wiele modeli Superluxa) które da się słuchać. Sam mimo że większość czasu spędzam na słuchawkach za 1500-3000zł (+dac/wzmak
Ja chyba nigdy więcej niż 7 nie miałem, teraz mam 5 z czego tylko 3 używam tak regularnie
- KZ ATE
- KZ ED9
- KZ ZST
- KZ EDX
- KZ ZSX "Terminatory" po recablingu
- KZ S1
- KZ S2 (można chyba powiedzieć że jestem fanem tej chińskiej marki (✌ ゚ ∀ ゚)☞)
- Moondrop Starfield
- Superlux HD669
- AKG K712 Pro
- HifiMan Sundara
- ATH W1000Z
No to wyszło 12 jednak. W
Ja uwielbiam szkołę grania Audio-Technica, miałem kilka modeli w tym W1000Z ale mam za małą głowę do tych 3D wings i mi się zsuwały ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na szczęście wygląda na to że w nowych modelach odchodzą od tego rozwiazania. Teraz mam MSR7 i dopiero co kupione WP900.
Czaję się na R70X też ale nie mam gdzie ich sprawdzić, może zaryzykuje
https://www.wykop.pl/wpis/15759941
@Sergeant_Matt_Baker: na mnie pasują idealnie i melodyjne granie ath (przede wszystkim zamkniętych) uwielbiam, ale rzeczywiście w nowych seriach zmienili mocowanie na takie bez kombinacji
Parę razy
L5000 to marzenie (。◕‿‿◕。)