Wpis z mikrobloga

Dzisiaj założyłem Tindera i mam kilka pytań
1. mam 30 polubień, czy one po jakimś czasie wygasają? Np jak przez pare dni nie będę przesuwał to potem mi się nagromadzą czy znikną?
2. Mieszkam w małym mieście i obstawiam że jest tu może z 300 użytkowniczek, czy po pewnym czasie może okazać się, że wszystkie już przesunąłem w prawo/lewo i vice versa i teraz nikomu więcej się nie wyświetle? Czy może to działa tak że po jakimś czasie ktoś może zobaczyć mój profil drugi raz mimo że np 2 miesiące temu przesunął w lewo?
#tinder
  • 7
1. Zniknąć mogą jedynie jak ktoś konto usunie.
2. Będzie, że nie wyświetlisz się nikomu, ale tinder czasami w takich sytuacjach rozszerza samemu wiek osób wyszukiwanych, żeby Ci tam dalej kogoś pokazywać.
@KapiBara1337: Wydaje mi się, że te polubienia mogą się przedawnić. Obserwuję od jakiegoś czasu jak mi znikają osoby z tej listy i bardzo często znikają te z samego końca. Oczywiście może to wynikać z tego, że im dłużej one mają tindera tym większa szansa, że stamtąd znikną, a nie ze sposobu działania apki. W każdym razie, jeśli jest przedawnianie polubień to się tyczy raczej tych sprzed 3 miesięcy albo więcej.