Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +33
Na nocnej nikt nie zauważy
Dobranoc
Dobranoc
źródło: temp_file9044929437219359431
Pobierz
Grajox3 0
Jakie gry do przejścia polecilibyście na PC?
Najbardziej zależałoby na czymś z wciągającą fabułą i dobrą grafiką
#gry #grykomputerowe #pcmasterrace #grybezpradu
Najbardziej zależałoby na czymś z wciągającą fabułą i dobrą grafiką
#gry #grykomputerowe #pcmasterrace #grybezpradu

Chyba jednak nie.
W sumie to ciekawią mnie motywy ludzi którzy jeszcze się tego syfu nie pozbyli (oczywiście poza tymi którzy zapomnieli danych do konta [czyli większości pewnie]), to było jasne, że ta piramidka się zwinie. No nic lecimy na 1k, a potem może znowu jakaś korpo inwestycyjna będzie chciał wycisnąć maluczkich.
#kryptowaluty #bitcoin
a karawana jedzie dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo 1,2 bilionowej kapitalizacji dalej to gównowaluta, którą nie da się za nic płacić, bo zanim bitcoiny się przeleją na inne konto, mogą być już warte 20% mniej xD
@ZADYMIARZ_PL
ale takich paróweczek nocoinerów z bólem d--y, którzy wyłażą tylko jak spadnie było, jest i będzie mnóstwo - również przy kolejnym cyklu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaki mam mieć ból d--y o co? Na bitcoinie zarobi 1% jego posiadaczy, reszta straci, tak działa wolny rynek.
To jest gra o sumie zerowej, żeby ktoś na bitcoinie zarobił 1 mln $, to 1000 osób musi stracić po 1000$.
Załóżmy, że kupiłem auto za 250k z limitowanej serii i za 5 lat to auto jest warte 500k, jak je sprzedam to zarabiam 250k, ale ten
Wzrost ceny BTC wynika z tego, że cały czas znajdowali się kolejni nabywcy którzy kupowali go za coraz bardziej absurdalne kwoty