Aktywne Wpisy
ZnUrtem +16
#perfumy
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Następuje próba rozebrania Creed Aventus z baniaka o nowej pojemności 490 ml (dotychczas 500 ml). Być może ze zmianą litrażu poszła zmiana formuły i poprawiły się parametry? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ¯\(ツ)/¯
Potrzeba chętnych na min. 400 ml i zamawiam wiaderko w StylSopot. Z racji sporej ilości soku odlewam od min. 10 ml co by mieć mniej roboty. Aha, prośba o przemyślane i wiążące deklaracje bo do "zamrożenia" jest 3,5 k.
Umownie zbieram chętnych do wtorku - jeśli się nie uda #rozbiorka należy uznać za anulowaną :(
Creed Aventus w
Nighthuntero +447
Anyway jeśli chcesz zostać nowym poważnym inwestorem na burzliwe czasy, to zapraszam ciebie do skorzystania z mojego refa co nam na profilu. Nic nie stracisz za to zyskasz zniżki na transakcje. Na moim nieszczęściu stworzysz Imperium i będziesz spał na pieniążkach niczym Smaug z hobbita
#kryptowaluty
Ja teraz dokupiłem na dołkach.
Tylko no właśnie te dołki są niepokojące, bo właśnie teraz jest najniżej. Nawet po tych gwałtownych spadkach nie był tak nisko jak teraz.
Anyway jak to kiedyś skoczy do 2-3$ za jednego to robię