Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +61
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Zgłoszenie 5f009f35f0ed580e z dnia 2021-05-28 11:18:20
Imię: Mirabelka
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Spokojna introwertyczka (szara myszka dla anonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale nie piwniczanka!
Cechy charakterystyczne: poczucie humoru, gapowatość, lekka nieśmiałość, marzycielstwo, ale też jak trzeba to upartość i zdyscyplinowanie. Otoczę Cię opieką, będę skałą i opoką.
W popularnym teście osobowości: INFP/INFJ.
Wygląd
Ważę 59 kg przy wzroście 173. Szatynka.
Zainteresowania
Makramy, robótki ręczne, horrory, zjawiska paranormalne, stand-up, języki obce, bilard.
Czego oczekuję?
Niepijący, niebijący... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukam kogoś z dystansem do siebie, najlepiej śmieszka poza kontrolą (no może z lekką kontrolą jednak). Lubiącego spędzać czas we dwoje, ale też wyjść w większym gronie ludzi od czasu do czasu. Inteligencja emocjonalna wysoko ceniona, ale nie oczekuję umiejętności czytania mi w myślach. Obycie i kultura osobista, żeby nie było wstydu przedstawić mamie.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Upalny, letni dzień - gdzieś na kocyku nad wodą - dobre jedzonko i winko. Pilnujesz mi rzeczy, jak idę pływać. Możesz wtedy mirkować. Bo nie utonę. Bo dobrze pływam.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Stosunek do ślubów i dzieci -> na razie jestem na to za młoda, może kiedyś.
Alkohol -> tak
Papierosy -> nie
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
@MirekSzukaZony: a to nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MirekSzukaZony: nad wodą się nie pije alkoholu jeśli ma się w planach pływanie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Mirki, uważajcie na nią!!!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@upadly: Kobieta może poznać kogoś gdziekolwiek bo chętnych będzie multum.
@nicnieslyszalam: każdemu się wydaje że jest spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiesz kto jeszcze myślał że jest spoko?? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cypselus: Adasia to ty szanuj, złoty człowiek, do rany sól by ci nawet przyłożył ʕ•ᴥ•ʔ