Wpis z mikrobloga

• 49
Mirabelka 24 Kraków

Zgłoszenie 5f009f35f0ed580e z dnia 2021-05-28 11:18:20

Imię: Mirabelka
Miejscowość: Kraków

Kim jestem?
Spokojna introwertyczka (szara myszka dla anonka ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale nie piwniczanka!
Cechy charakterystyczne: poczucie humoru, gapowatość, lekka nieśmiałość, marzycielstwo, ale też jak trzeba to upartość i zdyscyplinowanie. Otoczę Cię opieką, będę skałą i opoką.
W popularnym teście osobowości: INFP/INFJ.

Wygląd
Ważę 59 kg przy wzroście 173. Szatynka.

Zainteresowania
Makramy, robótki ręczne, horrory, zjawiska paranormalne, stand-up, języki obce, bilard.

Czego oczekuję?
Niepijący, niebijący... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukam kogoś z dystansem do siebie, najlepiej śmieszka poza kontrolą (no może z lekką kontrolą jednak). Lubiącego spędzać czas we dwoje, ale też wyjść w większym gronie ludzi od czasu do czasu. Inteligencja emocjonalna wysoko ceniona, ale nie oczekuję umiejętności czytania mi w myślach. Obycie i kultura osobista, żeby nie było wstydu przedstawić mamie.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Upalny, letni dzień - gdzieś na kocyku nad wodą - dobre jedzonko i winko. Pilnujesz mi rzeczy, jak idę pływać. Możesz wtedy mirkować. Bo nie utonę. Bo dobrze pływam.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Stosunek do ślubów i dzieci -> na razie jestem na to za młoda, może kiedyś.
Alkohol -> tak
Papierosy -> nie

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirabelkaszukamirka
  • 54
  • Odpowiedz
@nicnieslyszalam: w sumie pewnie fajne by było obarczyć jak taka osoba się zachowuje, no ale cóż, pisać nie zamierzam, bo rekrutację na juniora już w swoim życiu przeszedłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Cypselus: Adasia to ty szanuj, złoty człowiek, do rany sól by ci nawet przyłożył ʕʔ
  • Odpowiedz