Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +67
zonobijca +18
Ciekawe czy chłopaki mają taką silną psychę, żeby chodzić tak z dzieckiem po ulicach polskich miast, a nie tylko wrzucać rage baity na twitterka z fotką pleców na jakimś odludziu i bohatersko odszczekiwać każdemu "twoja stara", "chyba ty", "pewnie masz małego" itd.
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
- Kuzyn robiący habilitację, doktor nauk biologicznych - Zaszczepiony, chyba Astra, ale nie jestem pewny
- Kuzynka kończąca medycynę - Zaszczepiona od chyba już roku, namawia wszystkich do szczepień
- Mój sąsiad, profesor nauk ekonomicznych - Zaszczepiony, chyba też Astrą, bo uniwerek ich wysłał na szczepienia
- Współpracownicy z teamu w korpo, 80% z nich wykształcenie wyższe, magisterki - 3/4 z nich zaszczepiona, 2/3 z pozostałych ma już umówiony termin na szczepienie, reszta ma jakieś problemy z sercem (chyba) i się jeszcze zastanawia
- Tata, mechanik samochodowy specjalizujący się w "samochodowym IT" w sensie oprogramowaniu - zaszczepiony, Pfizer
- Wyniki ankiety w korpo, która była wysyłana do działów, żeby wziąć to pod uwagę przy ewentualnym powrocie z home office (wyniki zaokrąglone żeby nie było stalku ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) - ponad 90% osób z zarządu i górnego managementu zaszczepione, około ~68% specjalistów z działów IT, finansów i marketingu zaszczepionych, ~40% osób odpowiedzialnych za konserwację w tym konserwacje powierzchni płaskich zaszczepionych
**Wuja wolnomyśliciel postujący na Facebooku filmy z żółtymi napisami i szukający spisków z Billem Gatesem, bezrobotny, na rencie od 8 lat, skończył szkołę po powtarzaniu 8 klasy podstawówki chyba 3 razy - nie szczepi się
Sąsiadka różowej, która choruje na syllogomanie, czyli patologiczne zbieractwo i raz w roku przyjeżdża kontener i mieszkańcy #!$%@?ą jej cenny dobytek w postaci hałdy śmieci** - nie szczepi się
A ty do której grupy wolisz należeć?
#koronawirus #bekazantyszczepionkowcow
Nie zależy mi na powrocie do tzw. normalności.
Wirus dla osób do 40 roku życia jest niegroźny. Większe prawdopodobieństwo jest na utratę zdrowia i życia w wypadku samochodowym niż przez tego wirusa.
Jeżeli będę