Wpis z mikrobloga

Mecz zakończony i czas na fakty- Honoris przegrało 0:2 na EC Brugge, czyli team, który kilka dni temu stracił najlepszego zawodnika, grał ze standinem i w ogóle nie trenuje. To potwierdzona informacja od gracza EC Brugge. Ich zmiennik miał tylko 3 mapy na HLTV, ale to nic nie zmieniło. Mimo dogrywek na drugiej mapie, to ogólnie Honoris zostało zniszczone w wielu aspektach i mecz był przez większość czasu jednostronny.

Polska traci więc GIGANTYCZNĄ szansę na występ lanowy w Kolonii lub innego turnieju z serii IEM Circuit (dwa pierwsze miejsca wygrywają sloty). Głupie gadanie po fakcie, wiem to, ale x-kom AGO miało realne szanse na dobry występ i walkę o "promocję polskiego CS'a". To smutny dzień dla Naszej sceny.

PS. Prowadzenie Honoris po terro wygląda tak, jakby nie mieli żadnych struktur i podstaw. Ktoś chyba mówi- chodźcie za mną i tak to leci- wszystko jest dogadywane w trakcie rundy. Nie wiem jak to jest możliwe, skoro mają NEO, TaZa i do tego jeszcze trenera (?).

PS2. Jestem kibicem Honoris, ale to co oni grają, po prostu zasługuje na krytykę. Nie będę ich oszczędzał za stare czasy, a po prostu ocenię za teraźniejszość.
#csgo
  • 2