Uncharted 4 na PC, klockarze w ekstazie a fanboje w żałobie bo ekskluzywnosc stracila 5letnia gierka ktora byla przetyrana przez wszelkie promocje i uslugi, i trzeba sie bylo postarac zeby jej nie ograc, no ale spoko, teraz aby czekac gdzies do 2030 i wyjdzie U5 na pc, jak kolejna generacja wystartuje.
"Ej Mati, juz nie lubimy anczarteda, stal sie mniej fajny" "Ej Seba, ale ten anczarted to jednak zajebisty jest i wcale nie filmówka"
@Dante27: Ale jak to przecież Jim nie po to wydaje grę na PC żeby zarobić na gotowym produkcie na nowych rynkach, tylko żeby wbić kolejny gwóźdź do trumny soniarzom zabierając im exy!!!1
@11262: jeszcze dodam - Na moje to powinni wydac na pc wszystkie exy generacji ps4 po kolei z biegiem czasu, nie ma sensu ich kitosić na starej platformie, tak jak kitoszono exy z ps3, przez co jako kiedys pcmasterrace ich nie ogralem ¯\_(ツ)_/¯
@Policjant997: tak jak mireczek wyzej @Eugeniusz_Zua: napisal, bo najbradziej ciesza sie ci, ktorzy i tak go nie dostana xD
Ale, dobrym przykladem jest tu God of War, odpalilem nie tak dawno te pierwsze czesci w psnow, zestarzaly sie przeokrutnie, gdyby ich nie kitoszono na plejstejszo, to by ludzie sobie ograli tez na pc po tych 2-3-4 latach i by bylo "okej", a tak ¯\_(ツ)_/¯ Mam nadzieje ze Dzimbo
@Dante27: meh, do bani ale z jednego powodu. Zamiast zajmować się odgrzewaniem hitów minionych generacji powinni się zająć tworzeniem nowych, wypasionych i dopracowanych gier. A tak to tylko bezpieczne odcinanie kuponów. Już lepiej nowe robić od razu na PS5 + PC. Kto gdzie chce to ogra. Co za moda na odświeżanie. Eh.
@Dante27: Trochę w tym racji jest, ale to nie zmienia faktu, że SONIARZE sieją większy ferment niż klockarze. No nie mniej ja tam się cieszę, że wypuscili grę na PC. Ja i tak pleja zachowam bo nie chce mi się czekać 5 lat xD
@M4A1Q123: Podejrzewam, że tak by było xD Gdyby nagle plejka zdecydowała robić swoje exy równocześnie ps+pc to nie byłby to strzał w stopę czy też kolano. To byłby strzał prosto w głowęxD
@Dante27 z tego miejsca chciałbym złożyć Ci szczere kondolencje z uwagi na wpis na czarną listę użytkownika @nobrain . Wszyscy ubolewamy nad Tym co Cię Mirku spotkało.
"Ej Mati, juz nie lubimy anczarteda, stal sie mniej fajny"
"Ej Seba, ale ten anczarted to jednak zajebisty jest i wcale nie filmówka"
Taki obraz wasz xD
#ps5 #ps4 #xbox #xboxone
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Chyba że dadzą w Epicu za free to się wypróbuję.
Ale, dobrym przykladem jest tu God of War, odpalilem nie tak dawno te pierwsze czesci w psnow, zestarzaly sie przeokrutnie, gdyby ich nie kitoszono na plejstejszo, to by ludzie sobie ograli tez na pc po tych 2-3-4 latach i by bylo "okej", a tak ¯\_(ツ)_/¯
Mam nadzieje ze Dzimbo
No nie mniej ja tam się cieszę, że wypuscili grę na PC. Ja i tak pleja zachowam bo nie chce mi się czekać 5 lat xD