Aktywne Wpisy
buchowo +243
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
SGTIHALIT +1662
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran #polityka
#!$%@? oni są tak ograniczeni, nie ogarniają że gospodarczo się z nimi ludzie zgadzają ale światopoglądowo są #!$%@? tragiczni.
#kanalsportowy
@PiersiowkaPelnaZiol: Nie, nie zgadzają się. Ich program gospodarczy to kompletny, oderwany od rzeczywistości populizm (czego zresztą nawet memcen jest świadomy).
dzwoniłem 30 razy by zadać pytanie, raz był sygnał ale rozłączyło.
1. Czy wolałby pan żyć w kraju z niskimi podatkami i legalną aborcją czy w kraju z wysokimi podatkami i nielegalną aborcją?
2. Rok temu w Brazylii 10-latka została zgwałcona przez wujka i zaszła w ciążę. Ciąża dodatkowo zagrażała jej zdrowiu. Kościół sprzeciwiał się aborcji. Czy w pana państwie dziewczynka miałaby prawo do zabiegu?
3. Czy