Aktywne Wpisy

Damianowski +108
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
CrokusYounghand +327

Przecież to logiczne, że każdy człowiek, który ma odrobinę rigczu ubiera się stosownie do sytuacji - na białorusi łukaszenka ludzi pałuje nie patrząc czy chłop czy baba, wszyscy równo wpier...l obskakują. Tymczasen u nas babka swoją solidarność okazuje z ich cierpieniem zakładając sukienkę z dekoltem do pępka i brakiem stanika jakby na sanrajsa w kołobrzegu się wybierała.
#bialorus #heheszki #kanalsportowy #weszlo #mietczynski #stanowski #afera
źródło: comment_1621958878U8Ou6kaTbQmE90VYpnXw0N.jpg
PobierzTo jest tak tani chwyt, ja jebe
@Cymes: chyba nie byłeś nigdy latem w każdej mniejszej miejscowości w polsce. starsi panowie z brzuskiem bez koszuli to częsty widok. tak samo miejscowości nadmorskiej, gdzie można spotkać zakazy chodzenia bez koszulki.
Ale przychodząc na:
konferencja z udziałem przewodniczącego delegacji Parlamentu Europejskiego do spraw relacji z Białorusią Roberta Biedronia
jako zaproszony gość i przedstawiciel białoruskich aktywistów powinien wiedzieć jak się ubrać i zachować, bo będę starał się reprezentować swój kraj i
@kotnaswini: teoretycznie nagie czy lekko zakryte jak w tym przypadku p----i kobiety są większym tematem tabu w przestrzeni publicznej niż nagi męski tors. Z drugiej gdyby któryś z przemawiających mężczyzn przyszedł w koszuli z dużym męskim dekoltem jak ten pan na zdjęciu poniżej to również byłby krytykowany za
źródło: comment_1622002909RiPkal80CC5FVF6C1BGHEg.jpg
Pobierz@pablo397: oczywiście.
I tobie też.