Aktywne Wpisy
ataeB +51
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +390
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Ogólnie idąc tam, trochę się obawiałem, że usłyszę stos rzeczy, które mogę skorygować i 2x dłuższą listę zabiegów, które mam wykonać by to poprawić.
Babka powiedziała mi, że "wyglądam bardzo dobrze" xD że mam "urodę klasyczną"
Powiedziałem jej, że myślałem o wolumetrii żuchwy i brody, aby szczęka z frontu wydawała się szersza, a z profilu utworzył się kąt 90 stopni
Stwierdziła, żebym wolumetrię sobie darował, że nie będę zadowolony z efektu. Poradziła mi, że lepiej zejść do niskiego bf i żuchwa się sama wyostrzy.
Uznała że w moim przypadku najlepsza będzie mezoterapia igłowa twarzy + osocze bogatopłytkowe (tzw. wampirzy lifting). Oba zabiegi mają za zadanie odżywić cerę, ujędrnić, opóźnić proces starzenia, dodać elastyczności i świeżości.
Spytała czy przyjmuję jakieś leki. Gdy powiedziałem, że biorę finasteryd, aby opóźnić proces łysienia androgennego to zasugerowała mi również mezoterapię skóry głowy, która ma odświeżyć i nawilżyć łeb, pobudzić włosy do wzrostu i regeneracji oraz opoznic proces łysienia.
Reasumując, zabiegi + kosztorys:
1. Mezoterapia igłowa twarzy (zalecane ok. 5 zabiegów) - łączny koszt ok. 1750 zł (przy wykupieniu pakietu 5 zabiegów)
2. Zabieg osoczem bogatopłytkowym tzw. wampirzy lifting (zalecane ok. 5 zabiegów) - łączny koszt ok. 2500 zł (przy wykupieniu pakietu 5 zabiegów)
3. Mezoterapia igłowa skóry głowy (zalecane ok. 5 zabiegów) - łączny koszt. ok. 1500 zł (przy wykupieniu pakietu 5 zabiegów)
Łączny koszt wszystkiego - ok. 5750 zł
Z jednej strony fajnie, że mnie na nic nie naciągała, a nawet zniechęcała do niektórych rzeczy, z drugiej strony czuję niedosyt i myślę czy nie skonsultować się jeszcze z innym specjalistą, ew. chirurgiem plastycznym.
https://www.wykop.pl/wpis/57297855/wierze-w-redpilla-za-2-tygodnie-wybieram-sie-do-po/
https://www.wykop.pl/wpis/57297855/#comment-204058015
@rales: Sluchanie co mowi kobieta...
@rales: Co to znaczy. Że jest się tak brzydkim, że wolumetria żuchwy i tak nie poprawi wyglądu? xdd
Generalnie babka oferuje naciąganie na kasę, nic więcej.
Komentarz usunięty przez autora
Ja się nakłuwam na ciele, ale na twarzy bym nie ryzykowała xD
A po co mi dokładnie takie samo urządzenie jak w jakimś tam gabinecie? Liczy się skuteczność, a mój dermapen działa znakomicie.
Ja się nakłuwam co tydzień zarówno na skalpie jak i na brodzie. Używam kartridży z 36 igłami, długość na skalp 1.5 -1.75 mm, tak jak w licznych badaniach naukowych, nie jest to żadna tajemnica. Na brodę 0.75- 1 mm.
Jeden kartridż wystarczy na kilka sesji, koszt nowego to zaledwie 10 zł,
@Blackpill_RAW: uważam, że jest całkiem ok, nie mam trądziku żadnego trądziku ani nic