Aktywne Wpisy

WielkiNos +175
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file351930140322580082
Pobierz
Czolowy_zawodnik +52
STEJTMENT NA TEMAT RASZEI CZYTAĆ UWAŻNIE.
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
Jak wszyscy widzieli, Mariusz został zawinięty przez policje i poszedł siedzieć na 15 dni. Parę godzin później przyszła także babka z mopsu i niestety z pomocą sąsiadów musieli Jacka zabrać z domu. Podobno babka z mopsu mu pomaga ogarnąć jakieś miejsce do noclegowni. Co do nogi jacka - ma stwierdzone nie wydolność żylna przez co ma problemy z chodzeniem. Czy Jaca wróci na Raszei. Nie jesteśmy
źródło: 407964418_247368124834072_2519082969423906632_n
Pobierz

No i zeby to bylo takie ostrzezenie dla co niektorych osob, ze nie jestescie anonimowi w sieci i predzej czy pozniej konsekwencje poniesiecie. To nie jest wielki problem majac te narzedzia, ktore ja posiadam zeby takie osoby odnalezc.
#kononowicz
źródło: comment_1621873885SVcz3y5IA7Va0rFIuwxWGz.jpg
Pobierz