Wpis z mikrobloga

@gubula: Antek nie lubi pięściarzy takich jak Usyk tj śliskich outboxerów, stylowo mu nie będzie siedział, Antoni jest fenomenalny na typowych swarmerów, którzy do niego przyjdą i się otworzą.
@gubula: Styl robi walkę, to że walka nie była ładna dla oka to nie znaczy, że to nie ten sam Usyk. On nie przytył 20 kg i nie był nieaktywny 3 lata, by tak mówić, że "to nie ten sam pięściarz co kiedyś' Po czym to stwierdzasz? U mnie przegrał tylko 3 pierwsze rundy, później się zaaklimatyzował i prowadził każda rundę. Jak punktowałeś tamten pojedynek?
@Lucky-Luke chodziło mi o to, ze to nie był juz ten "tańczący" usyk. I tu mówię tylko o tej konkretnej walce. Później chisora się spompował po tej nawałnicy w 3 pierwszych rundach i dlatego usyk mógł się odnaleźć w walce po swojemu. Jednak AJ to nie Chisora i wydaje mi sie, ze jeśli usyk pokaże ten poziom co w walce z Chisorą, to Antek sobie z nim bez większych problemów poradzi.
@gubula: Właśnie o tym mówię, że styl robi walke. To że nie tańczył tak pięknie i powabnie jak to zapamiętałeś, bo po prostu nacierający Chisora mu nie pozwolił. Spompował się, bo Chisora wchodzi się bić, albo znokautuje, albo opadnie z sił i na tym jego boks polega. Sam mówił wielokrotnie w wywiadach, że on idzie się bić, a nie dla niego piękny przemyślany techniczny boks.On tego nie lubi i z resztą
@Lucky-Luke: tldr ale kawałek przczytałem
tak masz rację, napisałem że usyk jest overrated bo mam problem do jego narodowości, weź się rozpędź i w ścianę główką #!$%@?

usyk to najbardziej overrated pięściarz 21 wieku i żadna dyskusja nie zmieni mojego zdania, więc to nie ma sensu, jedyne kogo pokonał w tragicznie obstawionej cruiser to kontrowersyjne zwycięstwo z briedisem i zwyciestwo z kontuzjowanym gassievem. potem specjalnie sredniak belend zszedl do cruiser i
@Bazy1i: Czyli jesteś po prostu żałosnym internetowym Laikiem bokserskich, nigdy nie przeboksowales w zyciu rundy bokserskiej nie wiesz jak nawet zadac jab, boks znasz z telewizorka bo obejrzales w zyciu 32 walki i to jednym okiem xD który nie zna się na boksie, a mimo to dyskutuje mimo to w internecie przedstawiając tak emocjonalnie swoje wysrywy, jak by sam wierzył w to co pisze. Sam napisałeś, że przeczytałeś tylko kawałek. Pogrążyłeś
@Lucky-Luke: fajnie ze chciało ci się pisać kolejny wysryw gdzie w sumie to tylko mi naubliżałeś, masz rację - przepraszam, ja się nie znam i nigdy nie boksowałem, nawet nie byłem mistrzem w żadnej z głównych federacji bokserskich, więc co ja debil się będę wypowiadał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

co do bellenda - https://www.facebook.com/watch/?v=2949582875187225

wypunktowałeś mnie jak gówniarza, ponownie sorry i przepraszam wielkiego znawcę boksu i uznanego
@Lucky-Luke:

Nie wiem kto to 'belend' ale znajac doskonale boks pewnie chodziło ci o Bellewa xD.

no nie mogę, z tego to jeszcze kisnę, najbardziej doskonały znawca boksu na swiecie xDDDDD
@Bazy1i:nic nie wnosząca odpowiedź. Sam dobrze wiesz, że nic nie umiesz, nie musisz mi sarkastycznie odpowiadać. Błaźnisz sie dalej, czy w końcu przekażesz mi gdzie w której minucie bellew 'deklasuje' DDDXDX Usyka w ich pojedynku i czekam dalej też na twoje karty punktowe walki Usyk - Briedis - tego kontrowersyjnego pojedynku !!!! XDDX Czy możemy uznać, tak jak wcześniej powiedziałem, twój komentarz był komentarzem laika bokserskiego i napisałeś go byle coś
@Bazy1i: Sledze bokserskie walki od bardzo długiego czasu, pewnie jeszcze wtedy matce chleb kradles z kuchni, gdy boksowałem. Nie wiem czy widzisz jakaś roznice, w co watpie widziać po tym co piszesz jak taki typowy polski smiec komentujacy rzeczy o ktorych nie ma pojecia, że ja nie interesuje się zaczepkami, medialnym show, jak sie nazywaja zaczepnie w filmikach, czy co jedli wczoraj na sniadanie tylko ich walkami i umiejetnosciami... Dalej nie
@Lucky-Luke: eh internetowy napinaczu xD sprawiasz wrażenie takiego samego przygłupa z niedoborem chromosomów jakim jest usyk :D może dlatego jesteś jego fanem :D
Spinaj poślady dalej wielki znawco, potrafisz człowiekowi poprawić humor :D
@Bazy1i: Przepraszam, że się wtrącę, ale naprawdę uważasz, że Usyk jest najbardziej overrated bokserem w XXI wieku? Bo nie wiem na ile ta Wasza rozmowa to prowokacja, beka itp.
@gubula: to była hiperbola, półgłówek wyżej mógł nie ogarnąć
ale pod stwierdzeniem, że to najbardziej overrated HW ostatnich lat to bym się na poważnie podpisał, bo to fakt