Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
wfyokyga +21
Dobranoc
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dla mnie to największa kara świata, dla innych błogosławieństwo. A Wy? Lubicie manewrować? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#atencyjnymaszynista #pkp #intercity #pociagi #poznan
@dezodorant-dekoracyjny-winiary: jasne że przydatne. W kwestii ruchu aglomeracyjnego będzie stanowiło to jego podstawę. Co do tunelu się. Ile wypowiadam za bardzo. Ważne że łączy PKS i PKP a w jakiej formie...¯\_(ツ)_/¯
@Niebadzlosiem: no manewry to przecież najgorsza robota i najbardziej ryzykowna. Niby małe prędkości itp ale ryzyko z------a czegoś o wiele większe jak podczas jazdy pociągowej..
@mkarweta: nie.
@Shishu: a Ty z jakiej paki się pchasz na loka?( ಠ_ಠ)
a tak zupełnie poważnie to taki wykaz pracy był ¯\_(ツ)_/¯
w sensie, np mozesz dostac np trasę bo ktos zachorowal itd? Albo np ziomek startujacy pociagiem w Warszawie sie rozchorował, to czy mozesz byc tak rozlokowany, ze bedziesz musial jechac do Wawy go zastapic?
Jeździmy do wwa po pociągi ale to planowe są. Jeśli są sytuacje awaryjne to inne drużyny moga objac pociąć o ile mają znajomość szlaku.
Raczej większych problemów przy zgłaszaniu L4 czy innych wolnych nie ma jeśli chodzi o zastąpienie takiego delikwenta
@jmuhha