Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +132
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
Dzieci_z_Choroszczy +526
Nigdy bym nie wysłał żadnego donejta jakiemuś nierobowowi przed kamerką , nawet dla beki. Nigdy nie zrozumiem jak ludzie mogą #!$%@?ć cały miesiąc w jakiejś fabryce smrodu, a później z własnych pieniędzy hodować tych leniwych darmozjadów bez ambicji! ( ಠ_ಠ)
Mam nadzieje, ze chlopaki kiedys zagraja koncert.
Pojade nawet na koniec Polski, podziekowac za tworczosc i zbic pione.
Czy oni KIEDYKOLWIEK nagrali kawalek z jakims raperem z po za Ostródy ? Chyba tylko Fazi mial taki zaszczyt.
Dalej kladzie #!$%@? na PL scene ?
LSO POEZJA ZIOMUS STARE NAWYKI
Plyt chyba tez mieli nigdy nie wydawac xd
Zajebiscie by bylo, juz widze ten klimacik na ich koncercie.
A To?
I to https://youtu.be/Fy_3T9_8f5o
@Prawilniak:
Kiełas nagrał z Quebo, Favustem/Gibbsem i Szpakiem.
Gog niezmiennie, #!$%@?ć scene.
O cholera, nie mialem pojecia. Nie znalem tego xd
Troche odbilem od rapu na rzecz muzyki elektronicznej, juz nie sledze tak nowosci jak kiedys, rowniez przez brak czasu- ale LSO na zawsze w sercu.
Wasze NAJ NAJ kawalki od chlopakow z Ostrody dajace mega kopa do dzialania ?
Każdy znajdzie coś dla siebie, bo różnorodność, brak schematów jest u LSO niesamowita.
Dzieki za kawalki, a przede wszystkim za link do paczki - bedzie katowane.
Pozdro