Wpis z mikrobloga

@Prawilniak: jak nie było przez 20 lat koncertu to wątpie, że jakiś będzie, choć kiedyś coś było, że Godleś miał grać coś na jakiejś lokalnej imprezie w Ostródzie, ale nie odbyło się
@Prawilniak: @szpak_mateusz: Kiełas trochę nie pasuje moim zdaniem swoim stylem do mainstreamu, on bardziej tak artystycznie nawija i ze spokojem, z przekazem jakieś piosenki, chociaż zdarzało mu się w agresywnym stylu nawijać to jednak po tym co z Gogiem robił nie widzę go między jakimiś raperami innymi niż w LSO.
@szpak_mateusz: Wiem, że Kiełas nagrywał z quebo itp. z resztą Quequality już dawno chyba miało co do LSO jakieś plany, bo pod kawałkiem "serce" jest ich komentarz sprzed kilku lat, więc musieli się jakoś z nimi kontaktować. Nie zmienia to jednak faktu, że wole Kiełasa u boku Goga, ale co oni zrobią to nie moja sprawa ¯\_(ツ)_/¯
@Prawilniak: męski rap, rap ultimate, i wszystko jasne, takie moje top 3 agresywne kawałki jak dla mnie, ale tak naprawde tyle tego jest, że bym musiał wszystkie setki kawałków tu wymienić ( ͡° ͜ʖ ͡°)