Aktywne Wpisy
Viado +214
Jakby ktoś się dziwił dlaczego w lasach znowu zaczynają się pojawiać śmieci budowlane.
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
Otóż po remoncie mam do wywalenia 4 worki wełny szklanej, pojechałem z tym do PSZOK - nie przyjmą bo to odpad "niebezpieczny" (xD), musi to pan zawieźć do firmy XX i oddać za opłatą do utylizacji, pod firmą XX brama zamknięta, nikogo nie ma (a był piątek około 14), telefon nie odpowiada. Dzwoniłem też do kilku Januszy od odbioru
apfi +6
Jestem chuopem, ale wstydzę się swojego owłosienia ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam bardzo bujne włochy na nogach, klatce piersiowej i trochę też na plecach . Przez całe lato chodziłem w długich dresach, bo po prostu wiem, że w oczach ludzi wyglądam jak małpa i wolę uniknąć dziwnych spojrzeń. Postanowiłem je zgolić, ale te odrastające komicznie wyglądają (takie igiełki sosnowe). Co zrobić? Zdjęcie #!$%@? z neta, ale mam prawie
Do tej pory działa. I jest w tym szałowym, żółtym kolorze :)
kolor zbliżony do Yellow Bahama z polonezów
Jak w ogóle można tak przypalić Farela! ლ(ಠ_ಠ ლ)
Komentarz usunięty przez autora