Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Co byście zrobili w sytuacji gdy nie macie co robić w pracy? ale nie mam tutaj na myśli, że gdzieś w środku dnia urwiecie godzinkę czy dwie - mówię o sytuacji gdy już od dwóch miesięcy siedzę na zdalnym i nie robię nic, niby cos tam klikam, ale to praca na góra godzinę, a czasem nawet nie. Powoli zaczynam wariować i czuję, że cofam się w rozwoju. Mój przełożony jest mega zapracowany i do tego strasznie ciężki w rozmowie.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a3fefb1e7e7f000be5fffb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 14
@AnonimoweMirkoWyznania: mój brat pracuje na przekazywaniu zamówień między sklepem a produkcją w telefonii komorkowej. Dokładnie tak samo jak ty od jakichś 3 lat. Próbował chyba wszystkiego ale najwiecej czasu mu zabrała gra w wowa na drugim lapku
OP: Może mam mentalność niewolnika, ale bardzo się z tym zle czuje. Bardzo możliwe, ze mój przełożony nawet nie wie ze nic nie robię - dodam jeszcze ciekawostkę ze inne osoby w zespole maja co robić, ja jestem w sumie ignorowany i nie daje mi się roboty, czy powinienem sam szukać zadań?

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri