Aktywne Wpisy
OlaKordasOfficial +220
Uwielbiam kiedy wykopki odkrywają, że żyją w bańce. Szok i niedowierzanie, bo okazało się, że te wszystkie afery i komisje, którymi tu żyjecie gówno dały. Przeciętny Polak dalej nie ufa Tuskowi i Hołowni, a Lewica to już w zasadzie plankton polityczny. Nawet skompromitowana w waszym mniemaniu konfederacja wypadła lepiej. Powodzenia w dalszym rozliczaniu PiSu, bo przecież jak można tu było wielokrotnie wyczytać, każdy szanujący się wyborca koalicji ma w dupie 92 niezrealizowane
Raylen52 +2
Co zrobić aby nie pojawiala się taka wysypka po zgoleniu brody na szyi? Pojawia mi się dzień po.
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Co byście zrobili w sytuacji gdy nie macie co robić w pracy? ale nie mam tutaj na myśli, że gdzieś w środku dnia urwiecie godzinkę czy dwie - mówię o sytuacji gdy już od dwóch miesięcy siedzę na zdalnym i nie robię nic, niby cos tam klikam, ale to praca na góra godzinę, a czasem nawet nie. Powoli zaczynam wariować i czuję, że cofam się w rozwoju. Mój przełożony jest mega zapracowany i do tego strasznie ciężki w rozmowie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60a3fefb1e7e7f000be5fffb
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: jezyka sie jakiegos zacznij uczyc, ksiazki czytaj nie wiem, idz pobiegaj czy cos
podobno jak rekom odjol
Jak chcesz zabić czas to może znajdź sobie jakąś gierkę, film albo serial.
A z pomysłów bardziej kreatywnych to może jakieś puzzle czy lego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua