Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Afrati: jak widzę wasze obładowane rowery to jednak stwierdzam, że zwykle sakwy wygodniejsze. Ta torba w ramię to się przecież wylewa ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie zachaczasz o to nogami?
  • Odpowiedz
@a231: Rozłożenie masy w zwykłych sakwach na przód/tył jest drastycznie inne. Przy optymalnym spakowaniu takiego zestawu z torbami jedzie się świetnie, czerpiąc dalej przyjemność z jazdy rowerem w terenie. Z sakwami jest zdecydowanie większa bezwładność całego zestawu i skumulowanie większej masy w jednym miejscu.
Torba w ramie faktycznie się wylewa, nogami nie zahaczam, dostałbym nerwicy jakbym przez 100km szurał korbą czy nogą o torbę :D To rozwiązanie budżetowe, jeszcze nie
  • Odpowiedz
@Afrati: ja szczerze mowiac tak nie do konca ogarniam ideę. jechac gdzies tylko po to zeby tam spac, kiedy w domu mam ciepłe łóżko. i nie zrozum mnie zle, bo ostatnie kilkanascie urlopow spedzilem pod namiotem.
  • Odpowiedz
@xstempolx: Każdy inaczej odbiera hobby. Dla mnie przyjemnością jest jazda na rowerze, dużo frajdy sprawia mi też spędzanie czasu w terenie. Łączę obie te aktywności i do tego spędzam czas z kumplami.
  • Odpowiedz