#mirkowyzwanie 1. Jak to wiosną. zrób generalne porządki np. piwnicy, strychu itp. 2. Zidentyfikuj 5 gatunków ptaków żyjących w twojej okolicy, zrób zdjęcia oraz opis. 3. Wykonaj pracę plastyczną z papieru (tematyka wiosna).
Witam plan był prosty. W weekend robię wszystkie 3 zadania. Życie jak zwykle wszystko pokrzyżowało. Wnioski jakie wyciągnąłem to, że telefon nie nadaje się do robienia zdjęć ptaków. Jakieś ptaki siedzą na drzewach( ze zdjęć nie do odróżnienia), a po jaskółkach został jedynie ślad na karoserii( nie chciały usiąść i pozować do zdjęć). Uchwyciłem bociana i jako bonus jaszczurkę. No to weźmy się za porządki. W bloku nic nie trzymam w piwnicy, a o strychu mogę jedynie pomarzyć. To posprzątam u rodziców na wsi. Piwnicy niema, a na strychu jest tylko wełna, ale stara altana ogrodowa mnie nie zawiodła. Ona służy za miejsce na składowanie wszystkiego. Ona robi za piwnicę, strych, garaż, wysypisko i składzik narzędziowy naraz. Teraz to czas przeszły. Teraz szwagry mogą przyjeżdżać na grilla.
1. Jak to wiosną. zrób generalne porządki np. piwnicy, strychu itp.
2. Zidentyfikuj 5 gatunków ptaków żyjących w twojej okolicy, zrób zdjęcia oraz opis.
3. Wykonaj pracę plastyczną z papieru (tematyka wiosna).
Witam
plan był prosty. W weekend robię wszystkie 3 zadania. Życie jak zwykle wszystko pokrzyżowało.
Wnioski jakie wyciągnąłem to, że telefon nie nadaje się do robienia zdjęć ptaków. Jakieś ptaki siedzą na drzewach( ze zdjęć nie do odróżnienia), a po jaskółkach został jedynie ślad na karoserii( nie chciały usiąść i pozować do zdjęć). Uchwyciłem bociana i jako bonus jaszczurkę.
No to weźmy się za porządki. W bloku nic nie trzymam w piwnicy, a o strychu mogę jedynie pomarzyć. To posprzątam u rodziców na wsi. Piwnicy niema, a na strychu jest tylko wełna, ale stara altana ogrodowa mnie nie zawiodła. Ona służy za miejsce na składowanie wszystkiego. Ona robi za piwnicę, strych, garaż, wysypisko i składzik narzędziowy naraz. Teraz to czas przeszły. Teraz szwagry mogą przyjeżdżać na grilla.
@KlakierMamDlaCiebieNiespodzianke: czyli już wiem, co będziesz robił w najbliższą sobotę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)