Wpis z mikrobloga

• 3
@v1lk obawa przed kara nie jest jedynym czynnikiem. Bo nie każdy się obawia kary, z tego w zgledu że np nie wierzy ze zostanie złapany.
Poczytaj o teorii kary.
Dawanie Bravika w takich dyskusjach tylko jest przejawem ignorancji. Nie pominę ze recydywę na północy mają najniższą. A mają takie super więzienia. Dziwne nie?

Tak ja mało słyszałem o takich przypadkach. Nie wykluczam bynajmniej recydywy, a większość w ZK nie siedzi za
  • Odpowiedz
@sledz kara i jej surowość zawsze była podstawa strachu i przestrzegania prawa, jak narazie żyjemy z lisami w kurniku i tyle ( ͡º ͜ʖ͡º) nie mówię że nie masz racji, ale moim zdaniem surowsze kary I przede wszystkim publiczny pokaz mordy, adresu, czynu, to odstraszy wielu, a z resztą już można sobie względnie poradzić ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Myślę, że jak taki pijany kibic troglodyta zobaczyłby taki przystanek, to by mu się styki pod kopułą przepaliły.
  • Odpowiedz
zapomniałeś chyba, że w miastach nie ma jednego klubu. Więc patusy z tego drugiego zniszczą przystanek xD

@Megawonsz_dziewienc: Bo to trzeba sprytnie podejść. Obliczasz patusów którego klubu jest najmniej, a potem robisz przystanki tylko dla nich. To powoduje rozwścieczenie pozostałych patusów i zmasowany atak na te przystanki wraz z ich strażą przyboczną (która jest podzielona i najmniej liczna). Ci patusi którzy wygrają eliminują ze społeczeństwa tych co przegrali, a Ty
  • Odpowiedz
@Sekularyzacja: dużo sklepików/bud z piwem i innymi alkoholami / czipsami jest wymalowane w barwy klubów sportowych. Nie ma wtedy tam dodatkowych tagów, grafiti, okna nie są powybijane, stali klienci...
  • Odpowiedz