Wpis z mikrobloga

@przepraszam_bialek_jestes_spoko: lcc jest wspaniale, szczegolnie druga czesc. dawno dawno temu zjarany postanowilem sobie to wlaczyc i od tamtej pory cos sie we mnie odblokowalo na untilted xD

confield przyznam szczerze, ze nie docenialem. na poczatku odpychalo mnie, ze jest troche 'mainstreamowy' w swiatku ae. dopiero niedawno puscilem sobie w calosci pare razy i #!$%@?... ciezko uwierzyc, ze to jest z 2001 roku. kosmos.
@przepraszam_bialek_jestes_spoko: ciezko jest mi znalezc cos, co dorownuje skomplikowaniem i wielowatkowoscia w muzyce. ale jesli cos takiego znasz, to feel free to share.

no jest ciezkie, nie da sie ukryc. dobrze, ze ich dyskografia jest tak przepotezna, ze zawsze sie cos dla siebie znajdzie, nawet, jak sie nudzi. ostatnio zlapalem faze na envane i anvil vapre xD. a myslalem ,ze stare ae juz nie dla mnie, ze zbyt soft.
@nuukqn: nie wiem czy to dobry trop dla ciebie ale toro y moi - causers of this jest strasznie skomplikowane jeśli chodzi o drugi plan chociaż to już bardziej pop, słuchacze ae lubią też my bloody valentine co jest dziwne ale potwierdzone wiele razy