Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +100
Dzisiaj mamy dla Was drugi odcinek ćwierćfinałowy konkursu #mirkoguitarwars. Zapraszamy do głosowania. Obejrzycie covery piosenki Mighty Wings zespołu Cheap Trick z filmu Top Gun.
Który z zawodników poradził sobie lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie, stawiając plusa przy odpowiednim komentarzu niżej. Na głosowanie macie równo 48 godzin. Jeżeli nie potraficie zdecydować, kto zagrał lepiej, możecie postawić dwa plusy. Do kolejnej rundy przejdzie zawodnik, który uzyska minimum 5% przewagę. Jeżeli ani jeden nie będzie zdecydowanie lepszy - nastąpi dogrywka.
Drabinka konkursowa: LINK
Playlista ze wszystkimi coverami: LINK
#gitara #gitaraelektryczna #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #muzyka #80s