Wpis z mikrobloga

tylko nie przesadzaj z tym niejedzeniem, szkoda zdrowia.

@markopolon: zdrowie moze ucierpiec tylko jak pojawia sie stan zwany niedozywieniem. osobie zyjacej na polkuli polnocnej na prawde duzo trzeba zeby sie w taki stan wprowadzic.

tak samo jest ze spaniem

@Salomonthekrol: nie pisz nawet takich rzeczy bo jeszcze ktos poslucha i sobie krzywde zrobi
  • Odpowiedz
@BarkaMleczna: no ja właśnie robie, właśnie 42h ieci, 78 na ten miesiąc mam w planie. Wiem że około południa będę miał kryzys, po 60h picia tylko wody mysli się dużo o jedzeniu przynajmniej w moim przypadku.@BarkaMleczna
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 29
@Salomonthekrol: no nie do końca. Testowałem to kiedyś na sobie i po mniej więcej dobie pojawił się mikrosen. Odcinało mnie na sekundę, może trochę więcej. Wydaje się że wszystko jest git, ale osoby towarzyszące widzą że coś jest mocno nie tak. Spada na chwilę głowa, a Ty tego nawet nie pamiętasz.
Ja wytrzymałem ok 40 godzin, ale tylko dlatego że odpaliliśmy CoDa, a znajomek u którego robiliśmy testy robi niezłe
  • Odpowiedz
@BarkaMleczna jak jestem zajęty to mogę nie jeść ale gdy tylko nie mam szczególnego zajęcia to sięgam po jedzenie zdecydowanie za często. To jakieś psychiczne uzależnienie chyba.
  • Odpowiedz
@BarkaMleczna: Ja robiłem takie posty przy okazji dłuższych podróży. Jedzenie w samolocie jest takie sobie, na lotnisku też, a przy przesiadkach nie było czasu, więc wolałem nic nie jeść przez dwa dni podróży ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@MojWlasciciel: Tydzień temu miałem 42 godziny bez snu. Najgorzej było z rana, później jak juz zaczalem coś robić to było git. Innym razem po 37 godzinach jeszcze jechałem 50 km autem ale tylko dlatego ze nie jechałem sam i byłem zajęty rozmową
  • Odpowiedz