Aktywne Wpisy
pieknylowca +221
Cyrk dla gawiedzi: normalnie jeżdże samochodem do pracy ale dzisiaj w celach propagandowych pokaże jak to fajnie się jeździ tramwajem. Ciekawe czy wygonili wszystkich z tramwaju do tej ustawki. Czy może pan Czajkowski chciałby się równie chętnie obok żula przejechać. #warszawa #polska #bekazlewactwa
Tumurochir +152
Jestem po seansie Zielonej Granicy. Przyznam, że trailery tego filmu mnie zniechęciły, a wręcz odniosłem wrażenie że będzie to propagandowe gówno pokroju Smoleńska, tylko w drugą stronę. Jednak po sraczce PiSu w związku z tym filmem postanowiłem się na niego wybrać i bardzo dziękuję PiSowcom za promocję, bo pozytywnie się zaskoczyłem.
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Najpierw zacznijmy od strony technicznej. Film jest w stylistyce czarno-białej i prawdopodobnie reżyserka uznała, że dzięki temu będzie on odbierany jako
Co polecicie zeby zagrac? Exy Sony tylko. Do tej pory ogralem na ps4 GoW, Spidermana, TLoU, Ratcheta, Uncharted4, Tsushime.
Wszystko mi sie podobalo. Mam w szafce jeszcze TLoU2 ale jakos tak bez weny zeby zagrac ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak nie to Horizona wypróbuj, mi się ogółem podoba, a jest obecnie za darmo i może w to się wkręcisz.
Komentarz usunięty przez autora