Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +195
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
placebo_ +327
baza #bekazpalaczy #polska
Wskoczyły do gravela oponki 45c na mleku i cyk, od razu niebieski kwadrat powiększony do 44x44 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to super przyrodniczo trasa z tego wyszła. Start z Siedlec, tam objazd zalewu i Doliny Muchawki. Później miejsce upamiętniające bitwę pod Iganiami i dalej na eldorado przyrodnicze. Dolina Kostrzynia, Stawy w Rudce, Stawy w Gołębiówce, Rezerwat Torfowisko Jeziorek, główny cel Rezerwat Przełom Witówki, potem jeszcze jakiś trzeci zestaw stawów, no było tego sporo ¯\_(ツ)_/¯
#kwadraty
Max square: 44x44 (+1)
Max cluster: 3352
Total tiles: 7912
#rowerowyrownik #gravel
Skrypt | Statystyki
Jak się jeździ na mleku? Zastanawiałem się do swojego wrzucić Pirelli Cinturato Gravel Hard 35c i właśnie zalać mlekiem. Jest jakaś duża różnica na asfalcie albo w terenie?
@michnic: To ile miałeś, przeskoczyłeś moje? Uu to ładnie! Chyba się nie chwaliłeś, bo myślałem że na wykopie mam nadal niezagrożone 2 miejsce (a nawet 1, bo wiadomo kogo nie ma co liczyć do zwykłych rankingów :P )
@derekperek122: Różnica w terenie będzie jak dasz niskie ciśnienie i nie będziesz się musiał martwić
@SnikerS89: od paru dni mam wrzucone 700x50c, poniżej 40 faktycznie nie ma co schodzić.
@SnikerS89: tak mnie coś uszy piekły wczoraj wieczorem. Już wiem czemu.