Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 65
197 230 + 140 = 197 370

Wskoczyły do gravela oponki 45c na mleku i cyk, od razu niebieski kwadrat powiększony do 44x44 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ogólnie to super przyrodniczo trasa z tego wyszła. Start z Siedlec, tam objazd zalewu i Doliny Muchawki. Później miejsce upamiętniające bitwę pod Iganiami i dalej na eldorado przyrodnicze. Dolina Kostrzynia, Stawy w Rudce, Stawy w Gołębiówce, Rezerwat Torfowisko Jeziorek, główny cel Rezerwat Przełom Witówki, potem jeszcze jakiś trzeci zestaw stawów, no było tego sporo ¯\_(ツ)_/¯

#kwadraty
Max square: 44x44 (+1)
Max cluster: 3352
Total tiles: 7912

#rowerowyrownik #gravel

Skrypt | Statystyki
SnikerS89 - 197 230 + 140 = 197 370

Wskoczyły do gravela oponki 45c na mleku i cyk...

źródło: comment_1620844104vUA61VwRFbgQc6O32up9My.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@SnikerS89: 45c? (°°
Jak się jeździ na mleku? Zastanawiałem się do swojego wrzucić Pirelli Cinturato Gravel Hard 35c i właśnie zalać mlekiem. Jest jakaś duża różnica na asfalcie albo w terenie?
  • Odpowiedz
@dymel: Gravel w teren zaczyna się od >40c ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@michnic: To ile miałeś, przeskoczyłeś moje? Uu to ładnie! Chyba się nie chwaliłeś, bo myślałem że na wykopie mam nadal niezagrożone 2 miejsce (a nawet 1, bo wiadomo kogo nie ma co liczyć do zwykłych rankingów :P )

@derekperek122: Różnica w terenie będzie jak dasz niskie ciśnienie i nie będziesz się musiał martwić
  • Odpowiedz
@SnikerS89: Ja tam się w ogóle nie udzielam w temacie, po prostu sobie jeżdżę i ostatnio wskoczyłem na 43. Widzę, że u Ciebie większy potencjał do powiększania, wiec mi odjedziesz, tym bardziej, że ja chwilowo wypadam ze zbierania kwadratów w inne wyzwania ;)
  • Odpowiedz
@michnic: No tak, sezon na ultra rozpoczęty, więc szerokości! :) Tam to akurat nie mam czego szukać, więc pozostaje mi to żmudne, odhaczanie polnych, mazowieckich kwadracików ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@SnikerS89: Kwadraty mają swój urok. Dzięki nim zobaczyłem setki fajnych miejsc i dróg i bezdroży i w ogóle dobrze się bawię. A ultra po woli mi się przejada, ale jeszcze ten sezon będę obecny.
  • Odpowiedz