Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
1INCH, AAVE, ADA, ALGO, ANKR, ATOM, BAL, BAND, BAT, BCH, BNT, BSV, BTC, Celo (CGLD), COMP, CRV , CTSI, CVC, DAI, DASH, DNT, ENJ, EOS, ETC, ETH, FORTH, FIL, GRT, GNT, KNC, LINK, LOOM, LRC, LTC, MANA, MATIC, MIR, MKR, NMR, NKN, NU, OGN, OMG, OXT, REN, REP, RLC, SUSHI, SKL, SNX, STORJ, TRB, USDC, USDT, UMA, UNI , WBTC , XLM , XRP , XTZ , YFI , ZEC , ZRX
#kryptowaluty
@atari_xd: