Aktywne Wpisy
WielkiNos +186
O i to jest prawdziwe piekło kobiet! Niemożność wstawienia gołych cycków na fb i insta oraz chodzenia z gołymi klatami jak faceci. Trzeba walczyć żeby było można.
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
#pieklokobiet #rownouprawnienie #instagram #logikarozowychpaskow #problemypierwszegoswiata
Morentis +205
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego wspominanie o jednym z bardziej bestialskich ludobójstw w naszej historii, nazywane jest narracją PROROSYJSKĄ? Od kiedy upominanie się o własną historie i pamięć ofiar jest wyrazem miłości do rosji? Czy wam się sufit na łeb #!$%@?ł?
Rozumiem, że w naszym interesie jest aby Ukraina wygrała wojnę, ale na litość boską - nikt nigdy nie zapomni o Wołyniu. Tym bardziej powinno zależeć nam na zamknięciu tematu i wywieraniu presji
Rozumiem, że w naszym interesie jest aby Ukraina wygrała wojnę, ale na litość boską - nikt nigdy nie zapomni o Wołyniu. Tym bardziej powinno zależeć nam na zamknięciu tematu i wywieraniu presji
sztywniutko 1,0 litra Sopliicy wcisnąłem, nie dawałem znaku życia bo miałem kilka rzeczy do zrobienia ale wytrwałem
Melduję się wszystkim, trzymam się jeszcze nie wiem jak długo ale staram się
może to ostatnia wiadomości eessa #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Mescuda: Zapraszam kiedys na czysta pod ogora i kaszanke kolego