Aktywne Wpisy

JohnCasey +2
Co ten gościu w ogóle #!$%@?? On nie chce pokoju? Cały kraj #!$%@?, stracili 1/4 terytoriów z bardzo kiepską wizją ich odbicia. Miliony ludzi stamtąd wyjechało i nie wiadomo czy wrócą, jadą tylko i wyłącznie na kroplówkach z Zachodu, które być może się wkrótce skończą - np. w USA wygra Republikanin i skończy się zabawa w wojenkę. Gospodarka #!$%@?, ludzie giną, postępy kiepskie, a jak Rosji czegoś zabraknie to nie ma problemu
TeslaPrawdziwy +11
Przykład roszczeniowej właścicielki małej cukierni. W kryzysie inni mają mieć gorzej, a ja wielki właściciel/właścicielka muszę zachować poziom życia, bo inaczej się obrażę i będę mieć fochy. Ten zysk mi się po prostu należy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bierzcie przykład z Dariusza Miłka, który sprzedaje prywatny odrzutowiec.
Link:
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29582020,polacy-zacisneli-pasa-zabolalo-male-sklepy-sa-tacy-co-kupuja.html#s=BoxOpImg5
PS:
Nie wiem jak przy spadającej sprzedaży ktoś może się spodziewać hiperinflacji.
#nieruchomosci #gielda #gospodarka #polska
Bierzcie przykład z Dariusza Miłka, który sprzedaje prywatny odrzutowiec.
Link:
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29582020,polacy-zacisneli-pasa-zabolalo-male-sklepy-sa-tacy-co-kupuja.html#s=BoxOpImg5
PS:
Nie wiem jak przy spadającej sprzedaży ktoś może się spodziewać hiperinflacji.
#nieruchomosci #gielda #gospodarka #polska

Narazie bawię się drobnymi ale nie rozumiem jednej rzeczy.
Chciałem wymienić to co miałem w BTC na polkadot, wszedłem w trade, dałem całość i "poszło"
Gdy wchodzę w trades to faktycznie mam do dyspozycji DOT i mogę je sprzedać.
A jak wchodzę w wallets i klikam schowaj z zerowym saldem to pokazuje mi jakbym miał dalej BTC.
To jak to jest? Co ja w końcu mam xD? DOT ale wirtualnie, a nie na giełdowym portfelu? Pomijam już fakt, że sam wyznaje zasadę, że jak nie masz czegoś na portfelu tylko na giełdzie to masz to wirtualnie. Ale nie za bardzo rozumiem, czy w tym momencie gdybym chciał wypłacić moje pół DOT na portfel (nawet nie wiem jakie fee, ale rozważam doinwestowanie) to bym mógł czy nie?
#binance #kryptowaluty #polkadot
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora