Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi
Moja dziewczyna ma do mnie pretensje, bo nie mam „ambicji”
Siema, chciałem zapytać, czy to ja mam coś z głową, czy moja dziewczyna wymyśla jakieś problemy na siłę.
Mam 29 lat, pracuję na produkcji, zarabiam minimalną, wynajmuję kawalerkę w bloku. Chciałem wziąć kredyt na podobne mieszkanie, żeby w końcu mieć coś swojego, ale teraz się zastanawiam, czy jest sens. Moja dziewczyna (24 lata, po studiach, pracuje w biurze) zaczęła mi

arnoldinho71 +302
#nieruchomosci
jakiś prawnik, ktoś coś?
jakiś prawnik, ktoś coś?
źródło: image
Pobierz

#natsu #teamx #afera
Komentarz usunięty przez autora
@Skonek248: Nie, to się nazywa gynocentryzm i nie powinien Cie dziwić bo to obecnie norma
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem czy żyjemy w czasach "good times create weak men" czy niestety już w "weak men create hard times". Niestety coraz bliżej jestem stwierdzenia, że w tej drugiej opcji.