Aktywne Wpisy
d4wid +107
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +164
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #polska #katolicyzm #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
@saakaszi: ze mną tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WilhelmNeuropek: już ograniczając się do Stanów. Pokolenie neokonserwatystów od Reagana było bardziej liberalne od tego z lat 50, 60 bez względu na sympatie polityczne. Pewnych zmian w zakresie segregacji rasowej, praw kobiet, aborcji, Reagan nie mógł odwrócić, jedynie powstrzymać. Progres dokonuje się też po stronie prawicy, reakcyjność i powroty do standardów obyczajowych z np. lat
No i teraz widzimy kolosalny zwrot od prawactwa w badaniach postaw młodych Polaków:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/cbos-duzy-wzrost-osob-o-lewicowych-pogladach-w-2020-roku/9nwxqxn.amp
A pod kątem religijności, zoomersi są na Zachodzie podobni do milenialsów, czyli mało religijni, ale w Polsce są zdecydowanie mniej religijni od milenialsów. Oczywiście biorąc pod uwagę, że większość zoomersów jest jeszcze nieletnia, dużo się może zmienić, ale prognoza Jędraszewskiego się raczej nie spełni, wręcz przeciwnie. Zwłaszcza że PiS robi co może, by ateizować i zlewaczać młodzież.
@kubex_to_ja: nie są. Jędraszewski mówi to co mówi, bo co innego ma powiedzieć? "Tak, młodzi odchodzą od Kościoła bo my jesteśmy bandą skorumpowanych #!$%@?ów"? Oni ten cały Kościół mają w dupie, to jest bal na Titanicu, statek tonie, ale na tyle powoli że dzięki katolickiemu betonowi spokojnie przebalują do końca życia, a potem niech się dzieje co
@galicjanin: Polscy Katolicy nigdy tego nie zrobią, prędzej umrą, bo danie takim ludziom praw to przyznanie się do błędu.
Co w sumie jest zabawne, bo to by pokazywało, że Bóg #!$%@? wie i jednak cała religia to wymysł człowieka ( ͡
Niekoniecznie katolicyzm ale cokolwiek innego bardziej przystępnego.
Każde pokolenie to nowa moda, #!$%@? wie, może nasze wnuki będą praktykować buddyzm.