Wpis z mikrobloga

Myślę że wielu z was tutaj nie ma dziewczyny ale za to ma cos czego ja nie mam a mianowicie pieniądze. kiedy za każdym razem kiedy pisze że pracuję za najniższą to jak by nie był problem nie potraficie się wczuć w człowieka który nie ma pieniędzy ma 26 lat i całe życie pracował za najniższą. Uważam że macie dużo pieniędzy i żyjecie sobie bardzo dobrze w wynajętych kawalerkach w centrum miasta i kupujecie sobie wszystko to na co macie ochotę i ściemniacie z przegrywem ponieważ przez jakiś tam okres nie macie dziewczyny
#przegryw
  • 4
jest naprawdę wiele alternatyw pracy, fakt iż zarabiasz najniższa krajowa jest Twoją wina, ponieważ nie masz na siebie pomysłu. Nawet nie mając wykształcenia możesz być bogaty.
@Mein4er: Tak tak. Mieszkam w gównomiasteczku ze starymi gdzie nawet nie mam swojego pokoju. 24 lata niebawem, a po technikum informatycznym marzyła mi się praca w serwisie i składanie pc. Najbliższy etat był 50km ode mnie za najniższą a teraz pracuję jako monter kablówki i serwisant kas fiskalnych. Plus taki, że to moja pierwsza umowa o prace a nie śmieciówka. Mój dorobek to pc, drążek i paraletki do dipów.