Wpis z mikrobloga

Co byście wzięli Xbox series czy Xbox one S + subskrypcja Xbox game pass na rok, drugi pad i jeszcze może jakieś gierki. Chodzi mi o ta sama cenę, czyli przykładowo za series zapłacę 1200 zł, za one S w zestawie 1200 zł, ale co byście brali? Gram głównie online, ale klasyki różne na single chciałem również przejść. Najczęściej to byłaby męczona fifa #xbox #xboxone #xboxseries #gamepass #pytanie #konsole
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JavierDaY: pod żadnym pozorem nie bierz Xbox One, bo to nie ma sensu. Jeśli nie chcesz wydawać ponad 2 tys., nie zależy ci na 4K i lepszej grafice, to bierz Series S. Odpalisz wszystkie gry z One + masz przed sobą całą generację nowych gier.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JavierDaY: one będzie wspierany jeszcze maks 2 lata. Później już typowo tylko fifki co roku będą wychodzić gdzie tylko składy są zmieniane. Series s gwarantuje Ci spokój na kilka dobrych lat i konsole nowej generacji w dość przystepnej cenie.Loadingi które są wyraźnie krótsze dużo zmieniają także ja bym na twoim miejscu brał series s
  • Odpowiedz
  • 3
@Griffith: Czemu cebulactwo? XD Miałem kiedyś one i fajnie mi się grało, jakbym chciał to nawet 360 mogę kupić i moim zdaniem to nie jest cebulactwo. Przyjdzie jakiś wykopek, który musi coś napisać, ale niekoniecznie wnosi to cokolwiek do rozmowy xD idź się frustrować gdzie indziej typku xD
  • Odpowiedz
@JavierDaY: Jak chcesz grać online to powinieneś kupić raczej series s. One s to serio leciwy i słaby sprzęt przez co ma problemy z utrzymaniem 60fpsów w takim warzonie czy apexie, a w grach takich jak destiny 2, the division 2 czy sea of thieves jest lock na 30, gdzie series ma 60. Chyba nie muszę mówić jaka to ogromna przewaga w grach multi?
  • Odpowiedz
@JavierDaY: ceubalctwo, bo jedyne czym sie kierujesz to cena. Nie bierzesz pod uwagę, ze chcesz kupic przestarzaly technologicznie sprzęt i do tego używany, tylko dlatego, bo ci gierke dorzucają. Dopłacilbyś jakies 3 stówy i mialbyś mial nowa i noweczesną konsolę + 3 lata gamepassa, ale cebulactwo pewnie wygra, a potem bedzie płacz dlaczego nowe gry nie działaja, albo dlaczego stare c-----o chodza.
  • Odpowiedz
@bird71: na pewno lepiej brać series S niż poprzednie generację. Różnica między series S a X jest spora. X ma dwa razy większy dysk, stacje na płyty. 12 teraflopsy vs 4. Ska jest przeznaczona głównie do FHD ewentualnie 1440p ale w nowszych grach będzie raczej 30 fps niż 60. Jak masz TV 4k albo chcesz kupić to lepiej dołożyć do X. Sam wziąłem X a gram na razie na monitorze
  • Odpowiedz