Wpis z mikrobloga

Dlaczego dla tak wielu dziewczyn jest to wazne zebym mial jakies instagramy czy inne #!$%@?. Za kazdym razem pytaja i jak powiem, ze nie mam to niby im to nie przeszkadza, ale od razu to widac, ze wolalyby zebym mial jakies social media. Dlaczego dla nich jest to takie wazne, a moze jednak sie myle i tylko tak mi sie zdaje?
#pytanie #logikarozowychpaskow #kiciochpyta #socialmedia #instagram i moze #blackpill ?
MateuszHadeusz - Dlaczego dla tak wielu dziewczyn jest to wazne zebym mial jakies ins...

źródło: comment_1619961894tIiYiwHfPP4Iex4VmX5bRk.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@MateuszHadeusz: Mam dokładnie to samo i też się nad tym zastanawiałem. Jedyne co mi przychodzi do głowy to szukanie atencji i nabijanie followers'ów. Propozycja przejścia na komunikator w stylu messengera, whatsapp'a itp zwykle zostaje odrzucona, a jak dodatkowo napiszesz, że nie masz insta to następuje koniec rozmowy. Fb też przegrywa z insta, więc nie wiem czy chodzi o weryfikację ;)
  • Odpowiedz
niektore uznają to za dziwne że nie ma się jakiegoś konta, mogą myśleć że coś ukrywasz

@Nevermindd: Dziwne to jest uważanie za dziwne tego, że ktoś nie ma konta na IG. #!$%@?, zostałem boomerem przed 40. ()
  • Odpowiedz