Aktywne Wpisy
wykop +12
Wykopowicze,
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
harold97 +509
Indoktrynacja on najmłodszych lat
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki
Szkoda mi trochę marnować ten okres na odkładanie kasy, statkowanie się. Mógłbym jeszcze zaszaleć. Wygląd pozwala mi by uderzać do nastolatek, jednak tak jak wspomniałem wyżej nie ma za bardzo możliwości na jakieś intymne zbliżenie. A nie ma nic prostszego, niż zaproszenie dziewczyny na jakiś film do siebie, bo kończy się to prawie zawsze tak samo. Jest to dla mnie dosyć ważne, bo poprawia to komfort psychiczny, aż chce się żyć.
Dlatego się zastanawiam, czy mieszkać w domu i odkładać całość forsy, czy może wynajmować pokój/mieszkanie gdzieś w większym mieście lub nawet za granicą. Wynajem na pewno pozwoliłby mi też kontynuacje treningów w dyscyplinie, którą już od lat uprawiam, także więcej plusów. Szkoda tylko pieniędzy na to wszystko. Być może rodzice by z tym pomogli ale mimo wszystko uważam to trochę za pieniądze wywalone w błoto.
#tinder #przegryw