Wpis z mikrobloga

Witam szanownych Mirasów. Mam problem z tzw. 'logistyką', a mianowicie mimo wielu par na Tinder, nie mam za bardzo gdzie konsumować relacji z tej apki. Mieszkam sam w akademiku, generalnie to teraz prawie nikt tam nie mieszka. Nikogo obcego wpuścić nie można wpuścić. Samochód też odpada, bo kończę dopiero prawko, więc dopiero za jakiś czas będę mieć. Nie przychodzi mi do głowy nic innego, jak szukać takich panienek, które mają już swoje mieszkanie lub ewentualnie pokój. Niedługo kończę studia i myślę sobie o wynajęciu chociażby pokoju, bo z racji rodzeństwa nie mam co liczyć, że akurat rodzice mi zafundują kwadrat. Też nie wymagam od nich tego, to wspaniali rodzice. Także wszystko w moich rękach.
Szkoda mi trochę marnować ten okres na odkładanie kasy, statkowanie się. Mógłbym jeszcze zaszaleć. Wygląd pozwala mi by uderzać do nastolatek, jednak tak jak wspomniałem wyżej nie ma za bardzo możliwości na jakieś intymne zbliżenie. A nie ma nic prostszego, niż zaproszenie dziewczyny na jakiś film do siebie, bo kończy się to prawie zawsze tak samo. Jest to dla mnie dosyć ważne, bo poprawia to komfort psychiczny, aż chce się żyć.
Dlatego się zastanawiam, czy mieszkać w domu i odkładać całość forsy, czy może wynajmować pokój/mieszkanie gdzieś w większym mieście lub nawet za granicą. Wynajem na pewno pozwoliłby mi też kontynuacje treningów w dyscyplinie, którą już od lat uprawiam, także więcej plusów. Szkoda tylko pieniędzy na to wszystko. Być może rodzice by z tym pomogli ale mimo wszystko uważam to trochę za pieniądze wywalone w błoto.

#tinder #przegryw
  • 2
@LadnyChlopczyk: w wieku ~23 lat wypadałoby się już jakoś usamodzielnić, bo jak laska usłyszy, że mieszkasz z rodzicami, to raczej nawet na niezobowiązujące spotkania u niej nie będzie chętna.
@Pinkyo: No już mialem takie spotkania, nawet laski nie interesowało to wszystko. Jedna mnie nawet czasami podwiozła, bo akurat bylem u niej a gdzieś jechała i miała po drodze. Skończyło się niestety, bo kolejny lockdown i wróciła do domu. Ogólnie to nie za łatwo o takie bezinteresowne dziewczyny. Masz racje, że lepiej się usamodzielnić w tym wieku . Pomijam kwestię tego co sobie o mnie myśli dziewczyna, bo o to nie