Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

źródło: comment_1619802571oTTV1qykgHlINWhN7klown.jpg
PobierzCzepiajcie się podatków dochodowych ogólnie, czemu akurat dochody kapitałowe mają być nieopodatkowane? Seba tyra w fabryce na UoP i oddaje państwu 30% pensji a Oskarek ma odziedziczyć po tacie portfolio z 1 mln zł w akcjach i ma żyć z odsetek oddając fiskusowi okrągłe 0?
IMHO Belkę i kapitałowe powinni podnieść w zamian za obniżenie dochodówki, ewentualnie jak w wielu
@sredni_szu: ja bym powiedział że po prostu wysoka kwota wolna od podatku, w połączeniu z wrzucaniem wszystkich dochodów do jednego wora
a jak państwo chce wspierać oszczędzanie no to prosta sprawa, bodajże w Kanadzie mają niezłe rozwiązanie - rachunek TSFA (Tax free savings account), co roku możesz tam wrzucić $5500 i se to obracać w sposób niewidzialny dla fiskusa.
Wspiera oszczędności ale z umiarem
Nawet się pisze i ja też to robię "płacę belkę", "czepiacie się tej belki" (a nie tego Belki)
Po prostu belka to teraz słowo określające ten podatek, jak adidas określa rodzaj buta