Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +698
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Mega_Smieszek +902
Pamiętacie tego skurczysyna? xd
A nie na głodnego wchodzisz do sklepu czy wracasz z pracy i rzucasz się na czipsy itp.
Wiem że łatwo powiedzieć, sama jak jest mi smutno albo coś nie wyszło od razu mam ochotę sobie to wynagrodzić czymś słodkim. Ostatnio próbuje to zamienić i w takich chwilach zamiast żreć pozwalam sobie na coś innego, np. drzemka czy gierka na komputerze (normalnie staram się unikać).
Komentarz usunięty przez autora
@Tranzystor_IGBT: Raczej dla dopaminy. W sytuacjach stresowych (czyli nieraz 24/7 ( ͡° ͜ʖ ͡°)), taki strzał dopaminy traktuje się jako rekompensatę nerwówki.
@Lwke: Dobre! Nawet jeśli pisałeś to tylko dla heheszków, to spróbuję tej metody.
@niekibicujepilkarzom: Są dwa podejścia do odchudzania w życiu: #!$%@?ć więcej by móc żreć jak wcześniej (albo i więcej) lub żreć mniej i nie #!$%@?ć. Pomijam aspekt budowania sylwetki, żeby nie być suchoklatesem bez choćby wzmocnionych pleców i core.
Jeśli