Aktywne Wpisy

qwerty7 +17
Problemy pierwszego świata w 2025 roku, które nawet największym futurystom nie przyśniły się 10 lat temu – sprawa polega na oburzeniu pewnej części graczy na wymyślonego stwora w grze dla dorosłych Dragon Age: Vanguard, chyba określanego mianem succuba, bo jest transgender i używa zaimków they/them.
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
źródło: da
Pobierz
Ka4az +141
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
źródło: XD
Pobierz

Siemanko Excelowe Mireczki.
Od kilku lat raz na jakiś czas staję przed tym samym problemem, którego nie potrafię rozwiązać - może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł
Skonsolidowana tabela przestawna.
Wszystko jest spoko do czasu, aż wysyłam plik komuś, kto ma inną wersję językową excela niż moja.
Ten typ tabeli sam nadaje nazwy poszczególnym polom - Row, Column, Page. Wysyłam to komuś, kto ma wersję polską i tabela mu się rozjeżdża, bo w jego wersji pola nazwane są Wiersz, Kolumna itd.
Pracuję w międzynarodowej firmie, a pracownicy nie są na wysokim poziomie jeżeli chodzi o użytkowanie excela. Wymuszenie na nich używania wersji angielskiej nie wchodzi w grę.
źródło: comment_1619690226FsHpDi04PfAGnvTvgTlOC8.jpg
Pobierz@Dajnoxes: nie moge do tego tak podchodzic. Uzytkownikami pliku beda m.in. pracownicy na najnizszych stanowiskach produkcyjnych.